Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość archeettoonn

Przez przypadek dowiedziałam sięprawdy o ojcu dzieckamojej siostry...

Polecane posty

Gość archeettoonn

Moja siostra jak miała 18 lat zaszła w ciążę, nie chciała powiedziec kto jest ojcem jej dziecka. Dla mnie jedynie zdradziła, ze to chłopak z jej klasy ale kto dokładnie to nigdy nie powiedziała...I teraz po kilku latach zaczęła się dość dziwnie zachowywać. Zawalała pracę, często prosiła abym odebrała jej dziecko ze szkoły, zaczęła dosłownie chować się w domu. Kilka dni temu znów odprowadzałam jej dziecko, weszliśmy do domu i czekaliśmy na jej powrót. Ona chyba sądziła że nas jeszcze nie ma i z kimś gadała przez komórkę. No i niechcący usłyszałam, że to własnie przed ojcem dziecka się ukrywa, że ją nachodzi, że on chyba podejrzewa że to jego dziecko bo jest niesamowicie podobne... No i w tym momencie chciałam jej się pokazać, ale stała do mnie odwrócona plecami i na koniec powiedziała kim jest z "zawodu" ojciec dziecka... Wycofałam się z powrotem do pokoju i udałam,ze nic nie słyszałam z jej rozmowy. Jednak to mi nie daję spokoju... dziś chciałam się przyznać siostrze że usłyszałam jej rozmowę ale spławiła mnie bo powiedziała, że źle się czuję i nie ma ochoty na rozmowę. Nie wiem jak się powinnam zachować... Oczywiście powiem siostrze o tym co usłyszałam ale co z tym fantem zrobić? Czy ojciec dziecka nie powinien wiedzieć że to jest jego dziecko? A z drugiej strony chyba ta wiadomosć zniszczy jego 'karierę'...

Gość zxcdfghjy
No a kto jest ojcem dziecka ?? Nie napisałaś więc domyślam się, że to ktoś znany ??? !!

Gość archeettoonn
Ojcem dziecka jest nasz dziadek, parafialny kościelny. :( No i po karierze...

Gość zxcdfghjy
taaaa chyba żartujesz :O

Gość zxcdfghjy
czyli to o dziadku to podszyf ?

Gość pewnie niedlugo i tak sie
dowie od niej samej, alebo domysli, daj spokój.

Gość pewnie niedlugo i tak sie
aktorzy tez ludzie i maja dzieci

Ja tak na ogół tv nie oglądam ale czasami widziałam reklamę lub zapowiedź jakiegoś filmu w któym grał ten aktor więc domniemam że dobrze mu się powodzi, że kariere idzie pełną parą... Nie wiem, może w życiu pryawtnym ma żonę. Podobieństwo, fakt jest ale sama z siebie bym się w zyciu tego nie domyśliła, dopiero mając tą wiedzę się przyjrzałam temu panu i oczy, nos i kształt uszu niemal identyczny...

Nie wiem czemu to ukrywa, kiedyś jak była w ciąży to powiedziała ze po prostu nie pasowali do siebie... Tych obecnych powodów nie znam.

Gość nudzi ci sie co?
:o idz se wsadz bolca w odbyt