Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frozen diggits

jak oni to robia??

Polecane posty

Gość frozen diggits

1)mam koelzanke która dopeiro co zastanawiala sie nad otwieraniem swojej kawiarni, a juz widze ze szuka nazwy bo faktycznie ja otwiera! dziewczyna ma 23 lata, i studiuje ze mna na roku...na dodatek wlasnie wyjezdza na 2 mce do Francji ze swoim chlopakiem...dziekanke juz miala wiec jak ona zamierza pogodzic to ze studiami?;O 2)polowa roku u mnie juz jest po slubie albo sie szykuja do tego, albo maja dzieci...nie zastanawiaja sie z czego beda zyc? ze dziecko im utrudni sukces?dlaczego ludzie w wieku 23 lat tak szybko sie hajtaja??/ ja zawsze chcialam ok 30ki, bo uwazam ze wczesne malzenstwa wcale dobrze nie rokuja 3)mam kolezanke ktora studiuje 2 kierunki, pracuje, a ma same 5! ja studiuje jeden i mam same 4....skad sie biora tacy ludzie ktorzy umieja sobie tak zorganizowac czas? ja zawsze mialam z tym problemy.. 4) imponuja mi wszyscy ludzie, którzy umieja się elokwentnie wypowiadać..ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i niestety ciągle się zacinam, nie dokańczam mysli, brakuje mi słow, i ogólnie mam pustkę w głowie...chciałabym się tego naczyć...