Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 l\knflk\f

Nasze sposoby na seksowny wygl膮d...

Polecane posty

Go艣膰 l\knflk\f

jakie macie sposoby na seksowny wyglad, niechodzi mi o jakiesglebokie dekoldy czy spodniczki z pod ktorych widac bielizne bo cos takiego mnie nieinteresuje, aleco zakladacie aby wasz wyglad pobudzal meska wyobraznie, nie byl wylgarny ale seksowny, bo ja mamz tym problem, ubieram sie elegancko ale czy to jest rowniez seksownie to chyba raczej nie, bo czy np, garnitur z koszula jest seksi??? szczerze mowiac nie wiem, moze mi podpowiecie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 budzikkkk
dekolTy kurva... ilety masz lat.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka889
mala czarna, ladny makijaz, zadbane paznokcie, czerwona szminka, czysto i ekegancko.

Udost臋pnij ten post

hmmmm z mojej szafy jak chce wygl膮da膰 seksownie wyci膮gam: - czarn膮 przylegaj膮c膮 do cia艂a sukienk臋 z bawe艂ny z koronk膮 - obcis艂膮 kieck臋 na jedno rami臋 i tak偶e na skos do do艂u - prost膮 czarn膮 bawe艂nian膮 kieck臋 na rami膮czkach - szeroki szmaragdowy sweterek z rozci臋ciami na ramionach - jedwabn膮 bluzk臋 z dekoltem wod膮 akurat wszystkie kiecki to mini bo takie lubi臋 w wersji super seksownej. co nie oznacza 偶e wida膰 mi spod nich majtki. garnitur i koszula mo偶e by膰 seksowna musisz to tylko odpowiednio dobra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Secret_____
Mysle ze przede wszystkim trzeba miec ladne zadbane paznokcie, twarzowa swieza fryzure, ubrania dopasowane do figury-jest to bardzo wazne bo nawet piekne ciuchy nic nie dodadza jesli nie beda dobrane do naszej figury. A co konkretnie to juz zalezy. Jaki kto preferuje styl:) Ja w zimie lubie nosic tweedowe spodnie najczesciej jakies melanzowe-bardzo uniweralne bo mozna ubrac gore bardziej elegancka lub sportowa i zawsze dobrze wyglada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka889
zgadzam sie z secret, trzeba byc zadbana ostatnio widzialam kobiete widac ze miala duzo pieniedzy a przyszla do teatru ze zdrapanym lakiewrem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj nie czepiaj sie ortogafii
nie kazdy potrafi dobrze pisac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 purt puurt purcik
pierdzie膰, pierdzie膰 i jeszcze raz pierdzie膰!!! oto najlepszy spos贸b + 艂apanie b膮k贸w do s艂oika i inchalacje 30 minutowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Secret_____
Jeszcze jedno: o rzeczy trzeba dbac i zwracac uwage czy nie sa brudne, nie maja jakiejs dziurki, nie sa sprane. Oraz zwracac uwage na detale ktorych teoretycznie nie widac, a w praktyce roznie bywa. Przyklady: -Zadbana kobieta, elegacko ubrana, ciemny plaszcz a na plaszczu kocia/psia siersc. Z daleka nie widac, ale jak sie stanie obok to nie wyglada to estetycznie. -'Zjechane' nogawki spodni, szczegolnie jeansow, znoszone rzeczy. Bielizna i to co mamy na nogach rowniez jest wazne: -Dziewczyna ktora do eleganckich botkow na obcasie zalozyla frotowe skarpetki. Miala spodnie i nic nie bylo widac-wszystko super ale gdy usiadla i zalozyla noge na noge... Z bielizna podobny przypadek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka889
dokladnie trzeba dbac o detale bo sukienksa i obcasy nie czynia z ciebie kobiety

Udost臋pnij ten post

Czyste w艂osy, zadbane paznokcie i cia艂o to podstawa- o tym nawet nie trzeba pisa膰. Ja nosz臋 mini sp贸dniczki, obcis艂e spodnie, sukienki dopasowane do figury.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka889
uwierz ze trzeba niektore panny zapominaja o higienie jak tylko zaloza szpilki i mini

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z secret
i opowiem wam o sobie. Kiedys bylam gruba i chodzilam w porozciaganych rzeczach zeby to zakryc,zeby wtopic sie w tlum,i uzalalam sie nad soba jaka to nieladna jestem.No ale wzielam sie za siebie schudlam a wlasciwie pokochalam silownie i moje cialo wyglada super.No ale wroce do tematu i powiem wam o tym ze dekold i krotka spodniczka wcale nie musza byc sexi i ze nawet golf moze byc bardziej pociagajacy dla plci przeciwnej.Mam kolezanke,wyglada super,cyce i wogole jest bardzo bardzo ladna i zawsze jej zazdroscilam,tylko ze ona juz tak chce podkreslic swoja sexualnosc ze wlasnie ubiera sie bardzo skapo tzn obcisle krotkie sukieneczki,cycki prawie na wierzchu i niby to pociaga facetow ale kiedys wyszlysmy razem i zaskoczylo mnie to co uslyszalam.Ja ubueram sie klasycznie,wszystko musi byc czysciutkie,z dobrych materialow,uwielbiam kaszmirowe golfiki.Ona byla ubrana jak zwykle,mini,obcasy a ja mialam na sobie dopasowane biale jeansy,kremowy skorzany pasek,i granatowy golfik z kaszmiru,do tego ladny zegarek i buty na srednim obcasie.Jesli chodzi o makijaz to prawie wogole nie uzywam,maluje oczy tuszem,nakladam dobry krem i transparentny sypki puder ktorego wogole nie widac,no i deko blyszczyku,wlosy mam proste,ciemny naturalny blond,zadbane paznokcie.Wygladam normalnie ale chyba moja firura wywoluje u facetow jakis zawrot bo wlasnie wtedy uslyszalam ze pomimo tego ze jestem zakryta od dolu do gory wygladam mega sexownie,i ta moja kolezanka wyglada przy mnie slabo,chociaz jest ladniejsza ode mnie i zawsze uwazalam ja za taki kobiecy typ dla facetow.To nie tak ze uzalam sie ze ja jestem brzydka ale ja przy niej czuje sie jak szara myszka chociaz tego nie pokazuje bo jestem pewna siebie.Wtedy jak wyszlysmy razem ona byla na mnie wsciekla bo nigdy nie bylam dla niej zadna konkurencja a wszyscy goscie ja olewali i zwracali uwage na mnie.Mnie tez to bardzo zdziwilo i zrosumialam ze grunt to czuc sie dobrze we wlasnej skorze i byc zadbanym i wtedy jest sie sexownym:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka889
ja rowniez jestem z tych brzydkich kaczatek ale widze ze moja zmiana idzie w dobra strone wczesniej myslalm ze jak zaloze obszerne ciuhcy to nikt nie zroci uwagi na maly biust czy masywne uda ale teraz wiem ze trzeba eksoponowac to co mamy piekne kiedys przeczytalam ze jesli pokochasz siebie wtedy inni tez beda dobrze cuenbie odbierac

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 z tym 偶e nie trzeba si臋 rozbiera膰 偶eby by膰 seksown膮. jednak chcia艂am tez zwr贸ci膰 uwag臋 na to 偶e mini to nie grzech. kurde p贸ki jeste艣my m艂ode to pokazujmy nogi. mam kilka znajomych dla kt贸rych za艂o偶enie kr贸tkiej sp贸dnicy to od razu wyzywaj膮cy wygl膮d. tak jakby pokazanie nogi powy偶ej uda by艂o wr臋cz zakazane. widz臋 dziewczyn臋 w przymierzalni wygl膮da bosko w kr贸tkiej sukience. nic tylko bra膰, podoba si臋 jej ale nie kupi bo: "jest taka kr贸tka", "gdzie ja to b臋d臋 nosi膰" "bo si臋 wstydz臋". m贸wi臋 okej to patrz masz tu leginsy do tego m贸wi臋 jej o kozakach kt贸re ma w szafie idealnie no ale nie kupi bo to mini. standardowo nikogo nie przekonuje do kupienia czegokolwiek w czym si臋 藕le czuje. jednak w tym wypadku wiem 偶e mo偶e sobie pozwoli膰 na ten zakup i widz臋 偶e jest zachwycona ma tylko opory. kupuje dopiero gdy kilka os贸b m贸wi jej 偶e wygl膮da ekstra zaczyna w to wierzy膰. jednak zazwyczaj takie dzia艂anie jak w tym wypadku nie pomo偶e bo ciuch l膮duje w szafie nigdy nie za艂o偶ony. wiele kobiet ma opory przed kupieniem co艣 bardziej obcis艂ego, kr贸tszego, seksowniejszego bo od razu 偶e ja nie mam do tego figury (cho膰 w lustrze wida膰 co艣 innego), bo to zbyt wyzywaj膮ce (taaa jak za艂o偶ymy do tego wielki dekolt, cekiny i plastik to b臋dzie ale w taki spos贸b to nawet d偶insy b臋d膮 wyzywaj膮ce). tego nie siam tego nie. jeszcze okej je艣li one si臋 z tym dobrze czuja ale zazwyczaj w艂a艣nie chc膮 wygl膮da膰 seksowniej bardziej kobieco ale maj膮 blokad臋. nie m贸wi臋 偶e seksowno艣膰 to mini czy obcis艂y ciuch ale nie ma co taktowa膰 tego 艣wi臋con膮 wod膮 jak demona. sukienka z zabudowanym dekoltem kr贸tka grube rajstopy botki i jest super. nie gryzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka8897
jeju sukienki kocham peawie codziennie zakladam a te najkrotsze najchetniej do tego kozaki skora i grube rajtki ogolnie kocham sukienki

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem wystarcz膮 dobrze skrojone jeansy, modny top, sk贸rzana kurtka i obcasy. Poza tym odpowiedni ale nie za mocny makija偶( czerwone usta je艣li masz akurat 艂adne lub smoky eye ),. Mini, dekold po p臋pek, tipsy i solara odpadaj膮.To podoba si臋 tylko wie艣niakom.

Udost臋pnij ten post

Lil23 -> w艂a艣nie o takie podej艣cie chodzi. mini to od razu tipsy i dekolt do p臋pka. mini to nie tylko co艣 takiego: http://www.tylko-sexy-bielizna.pl/photo/product_big/8/1/4/1_814658a078f5.jpg brrr dreszcze mnie przesz艂y jak to widz臋 okropno艣膰. ale patrz to tez mini: http://imagecache.asos.com/inv/U/7/31/664555/Black/image1xl.jpg r贸偶nica niesamowita a d艂ugo艣膰 ta sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka8897
dokladnie 2jest super.

Udost臋pnij ten post

Racja niby艣 ale ja raczej spotykam cz臋艣ciej ten pierwszy typ. Mini mo偶na ubra膰 ale moim zdaniem jak ma si臋 zgrabne nogi, do tego obcasy ale nie bia艂e lub r贸偶owe i top jaki艣 ludzki a nie jak dla ....Jak ma si臋 grubsze nogi lub z defektami polecam leginsy-nadal modne a ukryj膮 niedoskona艂o艣ci. Z tym 偶e jak ma si臋 nogi t臋gie to radz臋 ca艂kowicie zrezygnowa膰 z mini bo to nie wygl膮da dobrze i ludzie was skrytykuj膮. Fajnie moim zdaniem wygl膮daj膮 leginsy i tuniki!!!!!!!!!! Np. czarne leginsy, tunika w panterke i szpilki-boskie i sexy!!!!!

Udost臋pnij ten post

A w og贸le to najpierw trzeba o siebie zadba膰 bo jak ma si臋 mega celulit na ty艂ku to lepiej si臋 nim nie chwali膰. Zdaniem wielu moich znajomych - m臋偶czyzn sexy s膮 tak偶e d艂ugie w艂osy, cho膰 to oczywi艣cie kwestia gustu i oczywi艣cie zadbane z臋by i paznokcie. Pani膮 o kr贸tkiej szyi polecam spi臋cie w艂os贸w i d艂ugie kolczyki +dekold w serek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjbhkbhkbk
niekt贸rzy seksowno艣膰 maja w sobie - jak to okre艣li艂 seksuolog Lew-Starowicz - Natasza Urba艅ska ma sexowno艣c pod sk贸r膮, a Anna Mucha zdaje si臋 krzycze膰 - zobaczcie jaka jestem sexowna! Jak dla mnie Mucha wygl膮da beznadziejnie, swoim strojem za bardzo si臋 ,,przerysowuje,,

Udost臋pnij ten post

malenka8897-> tak trzyma膰:) ja teraz wprowadzam sobie zasad臋 kiecki nie tylko latem ale cz臋艣ciej jesieni膮 i zim膮. zauwa偶y艂a ze u mnie kiecki o tylko lato a zim膮 od 艣wi臋ta. chce to teraz zmieni膰:) m贸j facet jest zachwycony:) Lil23 ->niestety nie tylko ty. ja te偶 cz臋艣ciej widz臋 to 2 wydanie ni偶 pierwsze. prosze o polsk膮 edycje snog mery avoid. nie wiem czy to znacie? mi艂o wiedzie膰 偶e blachary to nie tylko polska:P po moich znajomych wiem ci臋偶ko kogo艣 przekona膰 偶e nie b臋dzie zbyt wzywaj膮c bo to mini. s艂owo mini za艂atwia wszystko nie wa偶ne w jakim stylu i jak mini. odpada bo wulgarne. masz racje jak si臋 ma nogi jak ko艂ki to lepiej to zamaskowa膰. jednak cz臋sto to tylko przerost kompleks贸w. ci臋偶ko o nogi jak z magazynu tylko nie wiele kobiet mo偶e si臋 z nimi pochwali膰. jak kobieta ma normalne nogi a nie super ekstra d艂ugie i wychudzone jak modelka i narzeka 偶e s膮 za grube do mini to staram si臋 przekona膰 偶e tak nie jest tylko 偶e w g艂owie 2 blokady kompleks i zakorzenienie typowego postrzegania mini. tak jak piszesz jak kto艣 ma co艣 do swoich n贸g to rajstopy leginsy i sprawa za艂atwiona modnie pi臋knie kobieco.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krucafuks
Zaczynamy od podstaw: fryzura, paznokcie, make up(nie musi by膰 mocny), figura. Jak poradzisz sobie z tym, to nawet w starym dresie b臋dziesz wygl膮da艂a atrakcyjnie. Stroj ma przede wszystkim nie szpecic, zaznaczy艂as, ze lubisz eleganckie ciuchy. Polecam spodnice o艂owkowe z wysokim stanem. Podpatrz np Agat臋 Kr臋glick膮- ona wyglada moim zdaniem elegancko i seksownie. Na pocz膮tku kopiuj innych(uwzgl臋dnij przy tym sw贸j typ kolorystyczny i figure). Przede wszystkim bycie pewn膮 siebie jest seksi(ponczochy na pasie i swietna bielizna pod niby zwyczajnym strojem potrafia zdzia艂a膰 cuda).

Udost臋pnij ten post

Przede wszystkim buty na obcasie... kobieta na obcasach jest zawsze seksowna, nie szerokie ubrania, musz膮 by膰 dopasowane do figury, bluzeczki najlepiej z guziczkami (oczywi艣cie bez dekoltu, na m臋ska wyobra藕ni臋 dzia艂aj膮 same te guziki pod wp艂ywem tego 偶e mog膮 je rozepn膮膰 a ty masz tajemnic臋 bo dekoltu nie masz;)) Je艣li masz spodnie lub sp贸dniczki przed kt贸re wida膰 bielizn臋, wybieraj tak膮 偶eby podnieca艂a (oczywi艣cie 偶adnych majtek kt贸re wystaj膮 specjalnie), czysto艣膰 100%, zawsze zadbane paznokcie, zawsze bardzo lekki makija偶 (w moim przypadku wystarcza tylko lekki krem i tusz do rz臋s), delikatna bi偶uteria, stylowa torebka pasuj膮ca do ubioru, troche perfum i seksowna jeste艣 w 100%;)

Udost臋pnij ten post

Lil23 -> jeszcze niskim d艂ugie w艂osy 艣rednio pasuj膮 (oczywi艣cie s膮 wyj膮tki). ja mimo 偶e nie mam kr贸tkiej szyi przy moim wzro艣cie z d艂ugimi w艂osami ca艂kowicie j膮 gubi臋. ze spi臋tymi wygl膮dam ekstra jednak z rozpuszczonymi tylko tak sobie. hjbhkbhkbk-> jasne 偶e tak. seksowna jest pewno艣膰 siebie. je艣li nawet ubierzemy, wymalujemy i zrobimy na najbardziej gor膮com dziewczyn臋 w pomieszczeniu a ona b臋dzie si臋 czu膰 zagubiona, niepewna swojego wygl膮du to nici z wszystkiego. dziweczyna w dresie kt贸ra b臋dzie b艂yszczes pewno艣ciom siebie b臋dzie du偶o bardziej seksowna od niej.

Udost臋pnij ten post

Dodam jeszcze 偶e seksownie wygl膮daj膮 bluzki ods艂anaj膮ce jedno ramie, najlepiej czarne z d艂ugim wisiorkiem. Sp贸dnica do kolana te偶 mo偶e by膰 sexy, za艂aszcza jak macie fajny, odstaj膮cy ty艂ek. W og贸le to mi si臋 bardzo podoba styl nieco rockowy, co艣 w stylu Kate Moss-niegrzeczny a zarazem seksowny. PS: Wa偶ne te偶 s膮 rz臋sy!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Niby艣- co do w艂os贸w to tylko opinia moich koleg贸w. Oczywi艣cie sa kobiety kt贸re w kr贸tkich fryzurkach wygl膮daj膮 sza艂owo i sexsownie-w ko艅cu ods艂aniaj膮 kark, a on dzia艂a na m臋偶czyzn. Ja mam 艣redniej d艂ugo艣ci, br膮zowe w艂osy i my艣l臋 偶e mi w nich dobrze. Najgorsze s膮 w艂osy nie zadbane, porozdwajane, z odrostami, zafarbowane na sztuczny kolor, albo co gorsza t艂uste!!!!

Udost臋pnij ten post

Kali21 -> pokazywanie prze艣wituj膮cej bielizny nigdy nie jest z klas膮. (raczej bazowe instynkty) piszesz fajnie dekolcie a p贸藕niej o bieli藕nie ai膰... du偶o bardziej facet贸w kr臋ci zastanawianie si臋 czy masz bielizn臋. masz super ekstra obcis艂膮 sukienk臋 przez kt贸r膮 powinno ci by膰 wida膰 bielizn臋 ale nie wida膰 . wi臋c co masz j膮 czy nie masz? obcis艂e ciuchy bezszwowa bielizna. poza tym ty艂ek wygl膮da du偶o lepiej gdy obcis艂e ciuchy 艂adnie go opinaj膮 zamiast zaznaczaj膮cej si臋 bielizny. wyj膮tkiem s膮 przezroczyste rzeczy gdy musimy obra膰 bielizn臋 i zamierzone jej pokazanie.

Udost臋pnij ten post

Lil23-> dok艂adnie ods艂oni臋te jedno ramie jest seksy:) hollywoodzki styl. po艂owa sukienek na czerwonym dywanie jest zazwyczaj na jedno ramie. przekombinowane fryzury i kr贸tkie (bardzo na ch艂opaka) to nie to (przynajmniej wed艂ug moich koleg贸w z pracy akurat ostatnio poruszyli ten temat). ja jestem teraz w艣ciek艂a bo mi fryzjerka troch臋 przekombinowa艂a mam nauczk臋 nast臋pnym razem nie m贸wi膰 偶e jestem otwarta na wszelkie propozycje;/ c贸偶 czekam a偶 odrosn膮.

Udost臋pnij ten post