Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiojonka

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość fiojonka

O co chodzi? Od pewnego czasu podoba mi się pewien mężczyzna. Niestety los chciał ze się nie widzieliśmy pół roku.(Przez ten cały czas nie mogłam o nim przestac myśleć. Ciągle miałam przed oczami ten jego uśmiech, spojrzenie prosto w oczy, było cudownie.) a nagle on się pojawia z pewna dziewczyną niedaleko mojego miejsca zamieszkania (kwestia 15 minutowego spaceru) z kobietą na którą prawie nie patrzy tak jakby była kim niezbyt bliskim dla niego. (bardzie go interesowało to co się dzieje wkoło niż ona sama ale wtedy jeszcze mnie nie zauważył) Gdy mnie dostrzega nasze oczy spotykają się. Zaledwie jedno spotkanie, niestety nie maiłam okazji zamienić z nim słowa. Już go potem nie widziałam, mam wrażenie jakby się pojawił by mnie zobaczyć i znikł a ona była tylko alibi dla niego. Nie wiem czy to dobrze rozumiem. JESTEM TAK ZAKOCHANA ZE NIE WIDZĘ PRAWDY PROSZĘ POMUŻCI MI SPOJRZEĆ JASNO NA TĄ SYTUACJE. Dlaczego on się pojawił? ps.wcześniej go nie widzałam nigdy w mojej okolicy...poznalismy sie w innym miście on wiedział o mnie wszystko (prawie wszystko) nawet to gdzie mieszkam.

Gość niewiemczemu
najpierw piszesz ze ci sie podoba, na koncu ze go kochasz.. hmmm dobrze wszystko z toba ?