Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to jest

Czy ktos mi pomoze? - kobiece sprawy

Polecane posty

Gość nie wiem co to jest

Pisze tutaj,bo nikt mi nie odpisuje na zdrowiu:( Chodzi o to, ze strasznie swedza mnie wargi sromowe, piecze i prawie boli, ale nie mam ani zadnych uplawow, ani nic nie "smierdzi", wszystko "w srodku" jest w porzadku, tylko na zewnatrz strasznie swedzi. Nie wiem co to jest:( Czy ktos moglby mi pomoc? Co moglabym zrobic sama w domu, zanim udam sie do lekarza? Z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość Może to cukrzyca.
Cukrzyca może dawać takie objawy, sprawdź sobie poziom cukru we krwi.

Gość jajajjaja
Może masz uczulenie na jakiś produkt Tj. Proszek do prania , płyn do płukania , bieliznę lub mydło ... Idź do apteki poproś o hypoalergiczny żel do okolic intymnych ... jak nic nie pomoże to marsz do ginekologa !!!! I nie drap bo infekcji się nabawisz !!!

Gość zimna cola
A może proszek albo płyn zmieniłaś? albo nowa bielizna?

Gość nie wiem co to jest
staram sie nie drapac, ale to strasznie swedzi. ale ja nie mam zadnych objawow, tzn zadnych uplawow ani nic, poza tym swedzeniem... a nasiadowka z rumianku moglaby byc? dzieki dziewczyny za odpowiedzi

Gość nie wiem co to jest
wlasnie nic nie zmienialam, ale moze to od tego ze ponad tydzien nie golilam miejsc intymnych i teraz jak znowu ogolilam, to bardzo tym podraznilam skore? bo zadnych innych zmian nie bylo:(

Gość jajajjaja
Może to być od golenia ... Mnie też bardzo swędziało jak używałam pianki do golenia , bo wiadomo że każdy taki kosmetyk podrażnia skórę !!! Najlepiej zrób tak jak Ci dziewczyny poradziły Rumianek , Coś do podmywania , i obserwuj siebie. A jak po kilku dniach nie ustąpi to idź do lekarza niech Cię zbada :-) Z tym nie ma żartów

Gość jajajjaja
Oblubienica - A nie wiesz może czy można dostać ten Vagosan za granicą ?? lub czy jest jakiś tego odpowiednik ?

Gość może się zaraziłas
wirusem hpv i będą ci wyskakiwać kłykciny kończyste, niestety swędzenie jest przy tym popularne tymbardziej ze serowatych upławów nie posiadasz, które wskazywałyby na grzyba. Jeszcze jakieś zmiany zauważyłaś na wargach?

zagladnij na dyskusje ogolna sposob na grzybice tam jest wiele roznych watkow moze cos znajdziesz podobnego pozdrawiam