Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska panna

gdzie nasze prawiki?

Polecane posty

Gość TH is IT CK
Nie wierzcie w te podszywy to Darker kutas się podszywa jak by tylko na chwilę pojawiło się IP przy wszystkich wypowiedziach to byście zobaczli kto się podzywa i by ta osoba miaą przesrane a ja chętnie by pojawił się w drzwiach takiej osoby wbiłbym nóż w brzuch wyjął oczy odciął palce i podciął żyły

kapselko, a co twoim zdaniem oznacza wieszakiem, nigdy nim nie będę, nie mam budowy ciała typowej dla wieszaka, jestem typową klepsydrą

TH is IT CK zaczernij się to będzie wiadomo kto jest orginał a kto podszyw. Ta jasne jakoś nie wierze żebyś kogoś zabił za dużo filmów się naoglądałeś.

jezeli loooser jest taki przystojny jak mowi to pewnie ma cos z psychika bez urazy moze jest chorobliwie niesmialy albo ma cholernie paskudny charakter albo jeszcze cos innego co go wyklucza no albo to jego wyobraznia

kapselko masz rację :) przecież pierwsze wrażenie to wygląd, wiec niczym innym przyciągnąć nie sposób, dopiero potem można kogoś poznać, gorzej jak sie taki przystojniak odezwie a tu słoma z butów, wtedy ten piękny wygląd na nic sie zda...

tylko trzeba pamiętać że przystojniak zyskuje plusy w chwilę a brzydki musi się sporo namęczyć jeżęli go wogółe nie oleje dziewczyna.

a gdzie macie kategorie piękna i brzydoty, każdemu podoba sie co innego i całe szczęście :)

mówmy o rzeczach normalnych - żadna szanująca sie dziewczyna nie ma sponsora...

Gość kapseIko
mnie już dwie brzydkie dziewczyny naciągneły tak że z wypłaty zostało mi 200zł, a miałem kupić okulary:O

no przepraszam bardzo, ja za siebie płacę sama, chyba ze facet ma płacić za kawę to owszem i nic ponadto... reszta to frajerstwo, ale płacenie za seks- czyli wymiana usług

sorry ale mnie klasyczny kanon piękna raczej odstrasza.... i wcale nie chcę faceta, za którym oglądają sie inne "laski" co do płacenia, to w miarę niezłe jak na kobietę zarabiam, wiec nie widzę powodu żeby ktos za mnie płacił, a juz nie daj Boże kupował ubrania, buty itp...

sory mierze siły na zamiary, gdzie mi tam przystojny gościu, inteligentny to owszem w końcu całe życie mam z nim być :)

ciekawe ciutki gdyby się kołó Ciebie pojawił przystojniak czybyś wtedy nie robiła do niego maślanych oczu i kryteria by poleciały w dół;)

Gość a ja jestem moim zdaniem
cos miedzy przecietna a ładna, a mam obiektywnie przystojnego faceta - mezczyzni maja rozne zboczenia :D

spokojna głowa, koło mnie żaden przystojniak sie nie kręci, normalny facet w zupełności wystarczy:) fajnie sie z Wami rozmawia i za co jestem Wam wdzięczna, dyskusja trzyma poziom, co się nieczęsto na kafe zdarza :) teraz idę spać, jutro wstaję o 5.30 dobrej nocki