Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiechotkahihihi

Kto oglądał dzisiejsze(18.10) ROZMOWY W TOKU??

Polecane posty

Gość śmiechotkahihihi

jakie wrażenia?:D ja się obśmiałam :D

Gość bogaty koleśś
tak bo ludzie z kafeterii to byli goscie głowni :classic_cool:

Gość co się stało?????
a o czym było ?

Gość śmiechotkahihihi
o tym samym pomyślałam :D oglądając je:D

Gość śmiechotkahihihi
zacytuje "Paweł dwa lata temu okrzyknął się królem Internetu. Uważa, że dzięki jego filmom na świecie zapanuje pokój, miłość i tolerancja. Nie boi się również przyznać przed internetową kamerą do swojej orientacji seksualnej. Kamil szuka w sieci prawdziwej księżniczki, która będzie dla niego całym życiem i sensem istnienia. Ile dziewczyn przyciągnęło jego internetowe wystąpienie? Występuje z zasłoniętą twarzą, żeby ludzie skupili się na tym, co mówi, a nie jak wygląda. Gracjan gościł w Rozmowach w Toku dwa lata temu. Mówił wtedy, że najważniejsza jest dla niego sztuka i dlatego nie ma czasu na dziewczyny. Dzisiaj marzy o pięknej blondynce o niebieskich oczach i 170 centymetrów wzrostu. Jak idą mu poszukiwania ideału? Bartek uważa, że Internet to najlepsza droga do tego, żeby zostać gwiazdą. Marzy mu się kariera - jak sam mówi z wyższej półki. Czym Bartek chce olśnić świat? Oglądajcie Rozmowy w Toku o godzinie 15.55."

Gość głupiutkaaa
ten program schodzi na psy, samą patologię pokazują zamiast realnych problemów

Gość co się stało?????
o kurwa :D już wiem :D:D:D

Gość śmiechotkahihihi
ale spoglądając na to poważnie, to zastanawiam się gdzie są rodzice tych dzieci. Wg mnie szczylom się z dobrobytu w dupie poprzewracało i rodzice tyrają całymi dniami na te fryzury makijaże drogą kredką robione i inne nie zauważając jak te ich dzieciaki są chore

Gość śmiechotkahihihi
głupiutka to jest realny problem , przyznaj ze widujesz takie dzieciaki na ulicy - bo ja tak

ja widzialam i moge powiedziec, ze Gracjana jest mi po prostu szkoda... wydaje się byc czlowiekiem wrazliwym, moze nawet trochę uposledzonym pod pewnym kątem (mam tu na mysli jego ekshibicjonizm i nie chodzi mi bynajmniej o jednorazowe wyjscie na plażę, a o obnażanie sie przed całą Polską), ale mimo wszystko zachowującym pełną kulturę i mile usposobienie podobnie jak chlopak udajacy w internecie ninję...wrazliwy, moze nawet troche niesmialy, piękne oczy... a reszta? :O nie wiem dlaczego uwazaja się za takich wyjątkowych

Gość śmiechotkahihihi
Nindza też mi się spodobał :) wstydliwy chłopak i nie pewny swojej wartości a szkoda,a dziewczyna która go rozbierać zaczęła - świetna ! :D Co do gracjana - nie wypowiem się, mam mieszane uczucia

oczywiscie mowię to na podstawie tego jednego, obejrzanego przeze mnie odcinka, a nie calosci ich internetowej twórczosci... bo to co nagrywa np taki Gracjan nie wchodzi w moje pojęcie sztuki, choc dzisiaj i tak jest ona rozumiana bardzo szeroko