Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzaaaaa

Romanse z zonatymi

Polecane posty

Gość Zuzaaaaa

Kurcze ciezko mi sie o tym pisze..sama nie wiem co o tym wszytskim myslec. Moje dwie (21-22 lat) przyjaciolki powiedzialy mi ze wdaly sie w romans z facetami ok37 lat to ze sa starsi nie jest dla mnie poblemem... ale oni maja zony i dzieci jakos ciezko mi to przetrawic bo zdaje sobie sprawe ze oni zabawia sie i wroca do zon z jezorem na brodzie a one beda cierpiec. Tak sie teraz zastanawiam czy mozna tego uniknac tzn czy ja moge im jakos pomoc bo wiem ze dobrze sie to dla nich nie skonczy:/ a najbardziej to mi szkoda tych kobiet no i ich dzieci:(

Gość sadsdsdfs
martwisz sie nimi? tymi mlodymi sukami? a ja mam nadzieje ze spotka ich co najgorsze. suki jebane i male kurwy. niech ich spotka wszytsko co najgorsze. zycze in najgorszego tym kurwom mlodym.

Gość szukającasłońca
twoje koleżanki mają coś z głową ich kochankowie też :)

Gość Zuzaaaaa
Problem w tym ze te mendy im w glowach poprzewracaly glupe daly sie nabrac na gadke moja zona jest okropna ...jestem z nia dla dzieci..nie kocham jej nigdy nie kochalem .Nie potrafie pojac jak one daly sie na to nabrac:/ normalne dziewczyny a wpakowaly sie w takie g****