Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 lataaaaa xmcnc

Ale jestem zla!!!

Polecane posty

Gość 23 lataaaaa xmcnc

Mam 23 lata a wygladam na 16 :o Dzisiaj poszlam pierwszy dzien do pracy i 5 osób mnie z wielkim zdzwieniem zapytalo "ile ty masz dziecko lat?" :o Jak odpowiedziałam to mnie wyśmiały :o Zawsze w sklepie jak kupuję alkohol to muszę dowód pokazać i też babki w sklepie wielkie zdziwko :o Naprawdę mam dość. Tylko mi nie piszcie ze powinnam się cieszyć bo to jest strasznie irytujące jak ktoś mnie traktuje jak gówniarę :o U lekarza jest to samo. Kiedyś poszłam do ginekologa i babka nie zaglądając do kart zapytała czy już współżyłam, jak jej powiedziałam że tak to spojrzała na mnie z góry i pod nosem burknęła "młodym lalki się znudziły to w seks się bawią" :o Co zrobić żeby wyglądać na swój wiek? Błagam, nie chce czytać odpowiedzi w stylu "ciesz się, w wieku 40 będziesz wyglądała na 30" itd. Proszę tylko o rady jak wyglądać na więcej lat? Ubieram się jak wszystkie w moim wieku, maluję się bo bez tego wyglądam na 14 :o, z tym że jestem strasznie szczupła ale znam wiele dziewczyn o podobnych wymiarach a wyglądają tak jak powinny. Sorki za bledy, szybko pisalam

Gość 23 lataaaaa xmcnc
nie wkurwiaj mnie nawet :o

Gość 23 lataaaaa xmcnc
Koktajlowa mam farbowane czarne wlosy dosyc mocno sie maluje (oczy bo podkladu niewiele nakladam ubieram się poważne Właśnie chyba oczy są moim problemem. Mam wielkie niebieskie i wyglądam z twarzy jak niewinna mała dziewczynka :o W poprzedniej pracy też wszyscy do mnie wołali "małolata" albo "dziewczynko" :o

Gość nudne w kosmos
o jaka ty biedna jesteś no żal.... nie martw się po 30stce ci to minie i zegar bilogiczny zacznie nadrabiać czas

Gość 23 lataaaaa xmcnc
Już nawet ludzie dziwnie patrzą jak idę ze swoim facetem gdzies bo on wygląda na swój wiek (30 lat) a ja jak szesnastolatka

Gość 23 lataaaaa xmcnc
do 30 jeszcze troche mam i wtedy będę miała inne problemy. Teraz pytanie bylo inne

tez tak mialam ale umalowalam wloski na czarno opalilam sie na solarium cwicze co drugi dzien na silowni i jestem zajebista :D

Gość 23 lataaaaa xmcnc
po co Ci ktos, kto wyglada jak gimgowno? :o

Gość 23 lataaaaa xmcnc
Jak już wspomniałam, włosy mam czarne. Opalać się nie mogę, chociaż kiedyś też chodziłam na solarium ale nic to nie zmieniło i jestem zyebana :o wyglądam jak dziecko :o

Gość 23 lataaaaa xmcnc
znowu mnie wqrwiles :o

Gość Doradcaa a
Kup se maskę 50 latki

Gość 23 lataaaaa xmcnc
nie odzywaj sie juz lepiej bo mi nie pomagasz :)

Gość 23 lataaaaa xmcnc
ale Ty masz skłonności pedofilskie 😭

Gość 23 lataaaaa xmcnc
Jestem za kurduplowata na modelkę :( poza tym co mi ze zdjęć? mam "cykać focie" i z domu nie wychodzić? :o

Gość 23 lataaaaa xmcnc
ale dalej czuję się młodo :o z pomocą innych "życzliwych" :) :o

Eeee, tam, jak każda baba szukasz dziury w całym. Pewnie jesteś niezła dupa, ale Ci się nudzi i szukasz tu komplementów. Dobra, jesteś fajna laska ze ślicznymi oczami i jak sobie wyobrażę ciebie jako sucz w lateksie, z kajadankami, to mi staje ;)

Gość 23 lataaaaa xmcnc
Widziałeś fajną laskę na kafe? :o No cóż, wmawiaj sobie dalej i możesz sobie zwalić wyobrażając sobie mnie jako seks bombe :)

Gość do 23 lataaaaa xmcnc
i co z tego niewinnego wygladu jak juz dziewica nie jestes :(

Gość kgitfiyf
Ja mam ten sam problem, 24 lata a wszyscy mnie biorą za jakąś 14 latkę. Przykłąd z dziś: przyjechał facet co kandyduję do wyborów samorządowych a że byłam sama w domu to mówię że mu podpiszę to kartkę a on do mnie z tekstem, ze podpisy dzieci się nie liczą :O W tamte wakacje szłam ulicą z chłopakiem, trzymaliśmy się za ręcę i został o zdzielony reklamówką przez jakąś babę, Wydarła się że dziecko molestuję :O

Gość kasiulka....
ja tez mlodo wygladam mam 22 lata a kazdy mi daje 17 a w sklepie tez musze pokazywac dowod jak kupuje alkohol i juz jakos sie do tego przyzwyczailam widocznie musze tak wygladac