Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RÓŻA9282762

Zakochana!!!

Polecane posty

Gość RÓŻA9282762

Mam 25 lata od zawsze od kąd pamiętam faceci mnie zdradzali i zostawiali dla innych LASEK!!!(A nie byłam nigdy brzydka czy gruba po prostu pech! Nie miałam szczęścia w miłości!!!!!Jak miałam 18 lat szukałam miłości na chama!!!!Nie chciałam zostać starą panną na starość człowiek się uczy na błędach życiowych!! dlatego po tych wszystkich okrutnych przejściach co przeżyłam w życiu,tyle co przepłakałam po facetach co tak bardzo mnie skrzywdzili oczywiście uczuciowo dałam sobie spokój przez rok czasu zrezygnowałam z chodzenia na dyskoteki, z życia towarzyskiego! Odsunełam się od wszystkich była tylko PRACA I DOM STWIERDZAJĄC ŻE BĘDĘ STARĄ PANNĄ! :( Tak tak znam te słowa " CÓRUŚ MIŁOŚĆ SAMA PRZYJDZIE JESTEŚ ZA MŁODA 20 LAT?JESZCZE CZAS NIE PŁACZ" Nie wierzyłam w te słowa co zawsze mama mi powtarzała:( HEHEHE RACJA MAMUSIA MIAŁA RACJE MIŁOŚĆ SAMA PRZYSZŁA W NIE SPODZIEWANYM CZASIE :)))) W MC DONALDZIE KIEDY STAŁAM W KOLEJCE ZA FRYTKAMI ZA PANEM KTÓRY DZISIAJ JEST MOIM MĘŻEM! :)A JAK SIĘ STAŁO HM ODWRACAŁ SIĘ ZA MNĄ CO MINUTĘ !!! GAPIŁ SIĘ NA MNIE JAK NA UFO CZY MONSTRUM STWIERDZIŁAM NO DEBIL!!!!! WYCHODZĄC NAJEDZONA DO DOMU WYBIEGŁ ZA MNĄ ZACZEPIAJĄC MNIE SŁOWEM "CZEŚĆ MIŁO MI BARTEK JESTEM " ODPOWIEDZIAŁAM "MIŁO MI DO WIDZENIA" patrząc na niego pomyślałam hm... Kolejny lovelas opalony zadbany jak ken !!!!Chcę mnie ruchnąć!!!TRZYMAŁAM ZASADĘ KONIEC Z FACETAMI!!! Ale co stało się spotkałam się z nim raz i drugi raz byłam ostrożna!!!!ALE STAŁO SIE SPOTKAŁAM MIŁOSĆ MOJEGO ŻYCIA A STARAŁ SIĘ JAK MÓGŁ ROK O MNIE STARAŁ SIĘ!!!! **PRZEPRASZAM KOCHANI ALE MUSIAŁAM TO NAPISAĆ BO JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!!!!

Gość pozazdrościć tylko:)

Gość Bella jesiennym południem
:D No fajne..jak w filmie:P Wiem, że zmyślasz, bo życie nie pisze takich scenariuszy:D Poprawka: wybiegł a ty powiedziałaś miło mi jak smakowały frytki:P Coś Pan się nie mógł skupic na ich kupowaniu:D PS a co do sexu..najlepszy jest latem na skalistej plaży chorwacji;) ;)