Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Jeżdżę coraz lepiej, jest szansa że będę miał prawko mimo wyglądu i wzrostu!!

Polecane posty

A jak zdam prawko to BARDZO podniesie mi to samoocenę i reputację. Ludzie (zwłaszcza dziewczyny) będą mnie bardziej szanować bo w końcu będę kurduplem, ale Z PRAWEM JAZDY a to już jest ktoś!! Dlatego NIE MOGĘ sobie pozwolić aby jakaś MŁODA DUPA PANI EGZAMINATOR oblała i poniżyła mnie podczas egzaminu TYLKO dlatego że uzna że jestem za mało sexualny i za niski aby prowadzić samochód!! Powiem jej co o tym myślę, choćbym miał zdawać prawko na DRUGIM końcu polski i odsiedzieć 48 !!! Nie pozwolę dłużej sobą pomiatać !!! Skończyła się moja dobroć!!! :P

i co hahahahahaha zamurowało was ?? Wasza teoria olewania moich wątków widzę nadal się sprawdza, ale jak już BĘDĘ MIAŁ TO PRAWKO to będzie wam BARDZO GŁUPIO i łyso a z pewnością pochwalę się tutaj tym newsem na forum, możliwe że napiszę także do gazety !!! I wasze teorie że KURDUPEL 169 CM nie może jeździć samochodem pójdą się JEBAĆ!! :P

Hahaha dobre "spadaj debilu" A właśnie że jestem 26-letnią niską namiastką faceta, kurduplem (169 cm), więc nietrafiony i niezatopiony :P Niewątpię że starsze stetryczałe pokolenie robi się na starość coraz niższe i pokurczowe. Ale od młodego faceta wymagacie WZROSTU i jak widzicie jak niski chce zdawać prawko albo uprawiać sex, to od razu pierdolicie że nie powinien, bo jest za niski i za głupi!! Już ja znam te wasze gadki hehehehe i postanowiłem zrobić wam na złość i ZDAC prawo jazdy!! Ale jeśli okaże się że egzaminować ma mnie ładna młoda pani egzaminator to NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE!! Nawet nie zdąży się skrzywić że widzi kurdupla, a już jej nawtykam co myślę o jej poglądach i zawodzie!!! Wolę stracić, niż zrobić z siebie ofiarę i łajzę!! :P

Gość mmmm3457
hiih ale masz jazde :P

175 cm to normalny wzrost, co drugi facet tyle ma :P Ale 169 cm u 20 paro latka to unikalny żałosny wzrost i każdy uważa że taki koleś nie powinien i nie ma prawa mieć prawa jazdy!! A ja właśnie robię żeby pokazać że dam radę, MIMO żałosnego wzrostu i wyglądu!!!!