Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery do boluuuu

nie mam szacunku do kobiet ktore uprawiaja seks tylko dla seksu

Polecane posty

Gość szczery do boluuuu

tym bardziej dla tych przecietnych z wygladu jak laska jest ladna, to wiadomo, faceci obiecuja zlote gory zeby tylko ja przeleciec a brzydka albo przecietna? ona nie ma wymowki. nie jest oblegana, nie ma duzego wyboru facetow ale jak juz swiadomie sie decyduje na seks tylko dla seksu, to jest to zalosne

Gość hbngkhbhbhjm
moja siostra była uczestniczka miss polonia i tez sie nie angażuje uczuciowo przebiera w facetach jak w rekawiczkach wiec to z urodą nie ma nic wspólnego a Ty co jakies kompleksy masz? co Cię to obchodzi tak w ogóle

Gość szczery do boluuuu
Oczywiście mam pełen szacun dla zajebistych kolesi, którzy uprawiają seks tylko dla seksu, a dla brzydkich i przeciętnych jeszcze większy, bo więcej się musieli postarać.

Gość akggfghjdgmmu8888
a czzym się różni jeśli sex dla sexu uprawia kobieta od tego gdy robi to facet? dla mnie niczym(a wygląd nie ma tu nic do rzeczy

Gość a kogo obchodzi twoje zdanie?

fakt, te co uprawiaja seks dla pieniedzy albo popularnosci w gimnazjum sa zdecydowanie bardziej wartosciowe :D

Gość He he
Nasz autor po prostu jest porzadnym facetem :)

Gość aquariuss
Najlepiej angażować się na siłę emocjonalnie bo chce seksu. Albo jechać na ręcznym. Skoro jest facet i kobieta potrzebują zaspokoić swoje pragnienia to co mają według Ciebie robić? Planować najpierw kuźwa ślub? Jesteś dziecinny, nie znasz świata, nie znasz nic o związku. Jesteś tak samo teoretyk, jak księża ignoranci.

Gość aquariuss
jenryk co ty piszesz? Ile miałeś kobiet w życiu? Miałem takie milusińskie i takie kurweki i wiesz co ich łączyło? One chciały zostać pożądnie zaspokojone, nie napisze wyruchane - chociaż to zrobiłem - bo ja je dobrze rozumiem. Każdy chce zaspokoić swoje potrzeby i nie ma nic w tym dziwnego. Kiedyś zrobiłem TEST wiesz jaki? Byłem z dziewczyną dwa tygodnie, ona chciała być ze mną bardzo blablabla ale specjalnie szybko doszedłem. Po 3 dniach od tego wydarzenia specjalnie się pokłuciłem i zagroziłem że zerwę. Ona w sumie pytała dlaczego, ale nie protestowała zbytnio. W kłutni się z nią przespałem i teraz dałem wszystko co potrafiłem, dostała ze 3 orgazmy zanim doszedłem - ale byłem wyczerpany. Nawt nie wiesz, jak trudno potem było zakończyć związek - MASAKRA - mało co nie powyrywała mi włosy. Więc konkluzja taka, facet jak i kobieta potrzebują zaspokojenia seksualnego nic ich pod tym względem nie różni.

Gość antykurwiarz
"specjalnie się pokłuciłem i zagroziłem że zerwę. Ona w sumie pytała dlaczego, ale nie protestowała zbytnio. W kłutni się z nią przespałem i teraz dałem wszystko co potrafiłem, dostała ze 3 orgazmy zanim doszedłem - ale byłem wyczerpany." pokłÓciłem, klÓtni może i ruchałeś ale do szkoły chyba nie chodziłeś

Gość a do tego kuleje u niego
deklinacja... 🖐️

Gość aquariuss
heh pisze szybko bo pracuje zarabiam 4000 tyś na miesiac do szkoły nie chodziełm niech Ci będzie:) A ty za to chodizłeś, i jesteś prawiczkiem a ja już obróciłem 20 panienek a mam 20 lat.

Gość aquariuss
wurdest du zwei Sprachen sprechen httest du auch Probleme mit der Deklination. If you would speak 2 languages, you would have also Problems with Declination.

Gość do henryka
ty jesteś szalony, jestem kobietą uwielbiam sex, doskonale potrafię kochać się bez miziania i całej tej otoczki...mam duże potrzeby , idąc do łóżka z facetem zakładam tylko ,że i jemu i mnie ma być fajnie. I tak jest ok.

Gość halllo
Dla mnie się liczy tylko seks z miłości. Nie chodzi tylko o seks ale o cały związek uczuciowy, romantyzm, dbanie o drugą osobę i lojalność. Jakbym miała uprawiać seks dla seksu to bym się chyba załamała. Seks jest w głowie i tak naprawdę chodzi o to kto kogo dotyka(przynajmniej dla mnie bo inne typy kobiet też znam).Lepiej bym się sama zaspokoiła, niż zrobiłby to pierwszy lepszy np.kolega ;)

Gość jestescie puszczalskie

Gość ja tez takich nie szanuje

Gość Niskopodłogowy
Odpierdol ty się od przeciętnych lasek, nie mają lekko.

Gość anikaaaaa
dlaczego??? według mnie kazdy robi to an co ma ochote, jego życie jego sprawa. ty mozesz po prostu nie tykac takich panien... tez masz parwo. Pozatym czasami lepiej jest traktowac seks dla seksu niz potem sie zakochiwac, rozbijac małzenstwa czy zwiazki i robic teatrzyk:( jesli dwie osoby wiedza na co sie decyduja i tarktuja to tak samo to nie widze powodu aby nie.

Gość Malutkaaa*
Przecietne dziewczyny tez maja swoje potrzeby... Zreszta skoro gardzisz szarymi myszkami, ktore bzykaja tylko dla seksu, to co powiesz na temat tych facetow, ktorzy z nimi bzykaja?

Gość Niskopodłogowy
Jak ktos ma zryty beret to tylko elektowstrząsy

Gość Malutkaaa*
Nie generalizuj, nie wszystkim kobietom chodzi o milosc, sa takie, ktore uprawiaja seks dla samego seksu, przyjemnosci.

Gość Niskopodłogowy
Pieprzymy się dla sportu i prognozy pogody to zwykle idzie w parze.

Gość do Malutkaaa*
a my chcemy miec porzadne kobiety

Gość Malutkaaa*
A czesc dziewczyn chce mniec przyjemnosc z samego seksu, bez milosci i pieprzenia o niej.

Gość do Malutkaaa*
a potem sie dziwia ze nie maja szansy u porzadnych facetow. poza tym mloda dziewczyna nie powinna sie bzykac bez milosci

Gość Niskopodłogowy
chooj tam

Gość aco to takiego jest ten
"porzadny facet"?

Gość Malutkaaa*
A co za roznica, czy dziewczyna jest mloda, czy stara?

Gość do Malutkaaa*
mloda powinna byc cnotliwa i szanowac sie