Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

jak poderwać ładną dziewczynę

Polecane posty

Gość lauraa88
Autorze, a jesteś przystojny?

Gość hmhm ______
Jestes troche za mlody. Ladne, pewne siebie kobiety wola tych panow po 30 stce. Ale pamietaj, zadna kobieta nie chce faceta ktory sie jej boi. ;/

nie mam na razie konkretnej dziewczyny na oku. Nie musi być w moim wieku, może być młodsza. Najchętniej zaprosiłbym ją do siebie, ale nie wiem, czy byłoby to właściwe. U siebie w domu czułbym się swobodnie, gdy nikogo poza nami by tam nie było.

nie mam na razie konkretnej dziewczyny na oku. Nie musi być w moim wieku, może być młodsza. Najchętniej zaprosiłbym ją do siebie, ale nie wiem, czy byłoby to właściwe. U siebie w domu czułbym się swobodnie, gdy nikogo poza nami by tam nie było.

na pierwsze spotkanie do siebie jak by mnie tak facet zaprosił to bym pomyslała ze mu tylko o jedno chodzi i nawet bym nie poszła

nie ukrywam, że zależało by mi też i na seksie. Ale nie na pierwszym spotkaniu. Nie jestem typem chłopaka, który zmuszałby dziewczynę do czegokolwiek. Nie musiałaby się o nic bać. Zrobilibyśmy to wtedy, gdyby ona też tego chciała.

Gość jjahjxxh
prosty temat - zapytaj za ile albo za jaki fant będzie sie ruchać i jak ona powie to już jest dobry początek na nawijke. i dobrze jest też wiedzieć czy robi loda w gumie czy bez - wiadomo dlaczego trzeba się o to zapytać.

Gość jjahjxxh
ziomuś - nie targaj suki na swój kwadrat bo będzie cie nachodzić i się naprzykrzać szmata. zerżnij ją gdzieś na boku a obciągnać to on ci może wszędzie - nawet na ławce jakiejś ale nie takiej co się ludzie bujają. obczaj - 95% lasek to kurwy z tego jakieś 90% kroją jak się nadarzy okazja łacna.

Gość jjahjxxh
w zasadzie to najpierw możesz jej wyjebać ze 2 razy z liścia a później do niej nawijać. jej i tak się należy kara a jak przyswoi na facjate to będzie miała respekt już na wstępie.

Gość michalo990
jeśli nie szukasz kobity na jedną noc to zobacz se na serwis Pawła pod tym video http://www.youtube.com/watch?v=sPR75M-8VSU gość dużo mówi na ten temat jak utrzymać laskę itp, a jak chcesz na jedną noc to ja zawsze pytam od razu czy trzeba z tobą chodzić czy idziesz od razu do wyra, większość się zgadza jeśli dobrze poszukasz dupy, jednak są też takie które od razu w ryja się pierdolną, pozdro

Gość gość
Cześć jak ciebie zobaczyłem to od razu pomyślałem że wielkim nietaktem byłoby nie podejsc i się nie przedstawić..80%działa:)

Gość gość
polecam zerknąć sobie na stronę www.tekstynapodryw.com.pl