Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osflsnfkdev bkv ndvkldjgoevd k

Czemu niektóre kobiety ..

Polecane posty

Gość grrrrr
no ale to są chyba panie które się starają już długo i nie wychodzi. Obstawiam, że większość par stwierdza: chce mieć dzieci i że to już czas to odstawia zabezpieczenia i czeka co się wydarzy. No i jak czeka dłuuuugo a tam nic to ludzie zaczynają szukać przyczyn, zastanawiać się czy się jest zdrowym, czy już zbierać na to in vitro czy może właśnie się wyluzować. Do tego należy dodać efekt wzajemnego nakręcania się. No i nie oszukujmy się coraz więcej par nie może mieć dzieci, więc ludzie się martwią (zwłaszcza jak nie wychodzi). Ja sama znam 3 pary o których wiem na pewno, że mają problem z niepłodnością , a ile par które znam a nie mam pojęcia.

Gość uttutututut
moj maż tez chce dziecko ale ja nie czuje sie gotowa, boje sie ze zawsze bede tak miałą, ja bym chciaął miec inny tok myslenia ale juz sie to chyba nie zmieni

Gość b7tf7tty
z tym staraniem to nie wiem bo jeszcze nie straciłam dziewictwa nawet :p... ale jeżeli będę miała narzeczonego i z nim ustalę, że chce mieć dziecko to na pewno nie będę się zabezpieczać. latka lecą. naukowo udowonione, że najlepsze potomstwo kobieta rodzi do 27 r.z. potem już jej organizm się starzeje, co ma tym samym wpływ na rozwój płodu. przyjemności to przyjemności ale dzieci to odpowiedzialność. mamy odpowiedzialność także za ich zdrowie.

Gość moja sąsiadka urodziła zdrowe
po 40 jak po 27 r życia uważasz że organizm się starzeje to gratuluje :O prędzej dojrzewa...