Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś wam powiem ciekawego

Nikt nie ma tak gównianego życia jak ja

Polecane posty

taki problem nie tłumacz sie,bo ktos kto nie zna takiej sytuacji tego nie zrozumie.Ludize którzy mają pracę uważają,ze chcieć to po prostu móc.Gdyby tak było,to nie siedziałabym od czerwca w domu :O

Gość nie przesadzaj....
"Nie kochana,po tym można pracować w każdym urzędzie czy biurz.Zresztą nie chodzi o to,jaki kierunek,byle mieć dyplom.U mnie w urzędzie pracują ludzie po biologii,fizjoterapii czy historii-liczy sie to,że mają wyzsze wykształcenie" Ja doskonale to wiem, ale nie wiem czy ty jestes tego swiadoma. Zreszta przeczysz samej sobie napisałaś, że "A w pobliskim duzym mieście znalazłabym pracę dopiero po studiach", więc liczysz,że znajdziesz prace w zawodzie a to jest bardzo trudne i dane niewielu. Jeżeli z dyplomem w reku w wieku 24-25 zjawisz sie z prośbą o pracę w jakiejś instytucji to naprawdę lepiej bedzie wyglądało jak w CV bedziesz miała co wpisac w rubtyce "doświadczenie" a liczy sie i praca w biuirze i na stanowisku kelnerki... Ja mieszkam w 15 tys.miescie, studiuje zaocznie prawo i pracuje od kilku lat.

No właśnie dlatego chciałabym pracować teraz w biurze,już tak pracowałam 8 m-cy po stażu,ale skonczyła mi się umowa.A teraz jestem tak zdesperowana ze szukam czegokolwiek,zeby mieć na szkołę

Gość klamka.
Jasne, najlepiej siedzieć i nic nie robić i jeszcze narzekać. Dziewczyno obudź sie, życie to nie bajka!

DObrze,powiedz mi co mam zrobić to zrobię to.Bo ja nie wiem.Mam iść,stanąć na ulicy i zaczepiać każdego pytaniem czy ma dla mnie pracę/Czy chodzić po instytucjach,sklepach itd i opowiadać,ze naprawdę potrzebuję pracy bo nie mam na nic kasy??

Gość klamka.
kupujemy gazety z ofertami, przeglądamy strony int. z ofertami, wysylamy cv byle gdzie, łazimy po mieście za ofertami. zapierdzielam fizycznie ale przynajmniej nie marudze, że kasy mi brak.

Robiłam to już wiele razy,nie pamiętam juz ile wysłałam cv,w urzędzie pracy jestem zarejestrowana od dawna i nigdy nawet nie było dla mnie ofert pracy :O

Gość klamka.
to chociaż staż, pytalas?

Gość ....Maćka....
"Robiłam to już wiele razy,nie pamiętam juz ile wysłałam cv," to rób to dopóki nie znajdziesz. innego wyjścia nie masz.

Gość bogomil77
panna M bede jestem facetem i mam tak samo jak Ty