Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczka 2

Dostałam negatywy choć towar wysłałam:/

Polecane posty

To odpowiedz na komentarze ich - jest taka opcja. Przedstaw sprawę że Ty za pracę poczty nie ponosisz odpowiedzialności, jeżeli wybrali opcję bez potwierdzenia, że Ty towar wysłałaś przed wyjazdem i jakoś do innych kupujących doszedł. Ja dlatego nigdy nie daję opcji żeby wysłać zwykłą przesyłką :/

Gość allegrowiczka 2
Odpisałam im w ten sposób. Jedna Pani jest jednak tak zbulwersowana że straszy policją, i już nie wiem czy się "ugiąć" i wysłać pieniądze czy czekać...

Gość jak ktoś
wystaw im też po negatywie i tyle, to kupujący wybiera rodzaj wysyłki, a w tresci komentarza wpisz ze nie ponosisz odpowiedzialnosci za poczte i tyle

Gość jak ktoś
na policje to chyba od 50 zł? jak baba sama wybrała rodzaj wysyłki to musi sie liczyc z tym że zwykły list może nie dotrzeć, jesli chce zwrot kasy niech odda kosmetyk ;) hehe

Ale nie tylko negatyw im wystaw, tylko jeszcze odpowiedz pod ich negatywem u Ciebie, to kupujący od razu zobaczą o co chodziło że zawaliła poczta :)

Gość allegrowiczka 2
Kwota o którą chodzi to w tym przypadku 36 zł. Czyli z taką kwotą na policję pójść nie mogą?

Gość allegrowiczka 2
Erudytka o tym nie pomyślałam :) dziękuję za radę:)

Gość do allegrowiczka-2
jakie kosmetyki sprzedajesz? Niemieckie? Ja uwielbian essence. Może wstaw linka z twoimi aukcjami. :)

Gość allegrowiczka 2
Wystawiam kosmetyki które kupuję w niemczech... Co tu dużo mówić tam są tańsze i to sporo... Aktualnie jeszcze nic nie wystawiłam bo dopiero kilka dni temu wróciłam i miałam sporo różnych załatwień no i jeszcze te negatywy:(

Gość jak ktoś
tak mi sie wydaje ze program ochrony kupujacych na allegro, zaczyna sie od 50 zł i trzeba sprawe zgłosic na policji, poniżej to chyba za mała kwota ale nie jestem pewna zapytaj na jakims forum prawnym.