Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppppppppppp

dermatolog-kto byl?

Polecane posty

Gość ppppppppppppppppppp

czy ktoras z was byla u dermatologa bo miala problem z tradzikiem? czy zaleca wtedy jakies badania czy moze cos przypisuje? jak to jest. prosze o odpowiedzi bo nie wiem czy sie do niego wybierac czy nie

Gość jkjhefhj4878734
jak pojdziesz do publicznego to przepisze Ci leki ( mi nic nie pomogly ) , prywatnie zazwyczaj jest bardziej kompetentny ( moim zdaniem ) , wysyla na badania ( hormony ). oczywiscie to subiektywna opinia

Gość billa elea
Ja byłam. Gośc kazał mi sie rozebrać do anga choć syfki mam tylko na twarzy. Powiedzial że musi obejrzec cała skórę. Zalecił mi smarować oxycordem.

Gość ppppppppppppppppppp
sdzieki. mam nadzieje ze mi troche pomoze bo juz nie moge na siebie patrzec

Gość Ja byłam już wiele razy
Najpierw ogląda twarz , tak na oko bądź lupą a potem pyta się o dietę i takie tam różne .

Gość kilcia
Czy możesz napisać co ten oxycord ma w swoim składzie?Chodzi mi czy ma glikokortykosteroidy lub coś podobnego.Jeśli tak to nie stosuj tego!Możesz sobie bardzo zaszkodzić.Pozdrawiam.

Gość nie lubie tam byc
ja bylam kilka razy, mam 26 lat i tradzik zaskornikowo krodkowy, bralam antybiotylki, nie pomoglo, hormony wyszly ok, ale teraz mam poprawe, od 3tyg. uzywam kremu z la roche effaclar duo tu kupilam, super oferta polecam, krem jest warty kupienia.

Gość ppppppppppppppppppp
dziewczyny a moze znacie jakies dobre masci na syfy? tzn ja mam taki problem od roku (pomimo 26 lat), ze mam non-stop wielkie wągry na policzkach a pozniej z nich robia sie krochy. czy ktoras moze miala podobny problem??

Gość uxytb66I T
ja bylam w zeszlum tyg, bo ogolnie mam ladna cere tylkoe po wizycie u kosmetyczki na zwyklym oczyszczaniu moja broda. boki , oszalala. dermatolog przepisala mi tetralysal 300 tabletki i 2 masci izotrexin i metronidazol

Gość nie lubie tam byc
bralam tetralysl ale tylko2,5 miesiaca, nie pomogl za to zaladek doprowadzil do...

Gość ppppppppppppppppppp
miałam ten zel i masc co podaNE w linku ale nic nie pomoglo :/ stracila wszelkie nadzieje

Gość uxytb66I T
tak jak mowilam ja mam piekna cere , tylko z broda propblem jak leki nie pomoga ide zbadac hormony

Gość nie lubie tam byc
to do dermatologa, trzeba sprawdzic co jest przyczyna!