Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna matka-idiotka

Kolezanka pobila nastolatke!

Polecane posty

Czytliscie to? Ja normalnie lezalam ze smiechu:) W skrocie: jakas mamuska poszla z dzieckiem to do parku, biegla dziewczyna, zawolala pasa, mamuska podobno grzecznie (taa jasne:D) zwrocila uwage by dziewczyna byla cicho bo jej dziecko spi:D. Dziewczyna powiedziala zeby bachor mamuski zdechl a ta ja zaczela tluc:D Matko co za tepe baby maja dzieci. Natura jest niesprawiedliwa, takie kretynki powinny byc bezplodne.

no mamuski wypowiedzcie sie. Uwazacie takie zachowanie za norme?

Nie uważam za normalne, żeby nastolatka życzyła komuś śmierci, nawet w żartach. Matka nie miała prawa tak się zachować, uderzyć bo powiedziała cos nie tak. Zresztą to zwrócenie uwagi tez pewnie było w stylu "Ty się gówniaro nie drzyj bo królewicz śpi!" Tak na-prawdę obie zawiniły, ale matka bardziej, dużo bardziej. Macierzyństwo nie jest usprawiedliwieniem dla buractwa.

nastolatka jak widac wyczula mamuske i odpowiedziala jej na adekwatnym poziomie:D

Gość aniamanianaa
Nastolatka zyczyla smierci i co w zwiazku z tym? Buractwo troche i brak kultury ale zeby kogos uderzyc po czyms takim? Mamuska jakas psychiczna

Kobieta po prostu jest niestabilna emocjonalnie i nadaję się do leczenia psychiatrycznego- zamkniętego. Nie panuję nad własnymi emocjami i odruchami, kiedyś skrzywdzi dziecko jak sie nie weźmie za siebie. Mnie dziwi jedno, czy tego nikt nie widział? Nie zareagował? Czy naprawdę w Polsce jest taka znieczulica,że można człowieka zabić i nikt się nie zainteresuje?

Gość durynkajka
Ta dziewczyna sie poplakala jak ta idiotka ja pobila. Mamuska opisala to w sposob "zlapala ja za kudly i strzaskala po gebie" :O Nie usprawiedliwiam odzywki dziewczyny ale nie wierze, ze poprosila ja o cisze w sposob grzeczny ;-)

Gość i bardzo dobrze tez bym
tak gowniarze zrobila

Gość hoop cola
ja bym jej jeszce ryj kluczykami porysowała za taki tekst

Gość olicja kowałska
no słusznie mówi autorka matka tej nastolatki powinna być bezpłodna;) zawsze to mniej chamstwa by było:D;)

Gość olicja kowałska
oj cola cola :D ostra kobieta z Ciebie ,pewnie młoda mama:D;)

Gość hoop cola
Tak jestem "młoda mama", ale o swoje dziecko walczę zawsze jak lwica- jak kazda matka, i obojetnie kto by takiego czegos nie powiedział zasługuje na lacza

a jakby ktos twojemu dziecku ryj porysowal? Ja nie wiem ze tez natura nie eliminuje takich osobnikow. I pomyslec ze to dziadostwo sie rozmnaza i chodza potem takie tepe dzieci tepych mamus i z lapami do kazdego skacza. Co sie dziwic ze ludzie gina, ze morduja jak taka holota sie mnozy

Gość hoop cola
albo zawołałabym męża jakby go zobaczyła to sama by się zaszczała w stringi ze strachu i uciekła

ale o co bys walczyla? Jakby tak jakas pannica powiedziala to chyba by dzieciak trupem nie padl prawda? Wiec o co chcialabys walczyc? a rozumiem... Nie umialabys odpowiedziec jak cywilizowany czlowiek dlatego lapy poszlyby w ruch

Gość hoop cola
zauwaz ,że tamta laska mogła tylko powiedzieć np"spierdalaj" i koniec tematu, a każda matka jak usłyszy tekst życzenia smierci jej dziecku dostanie szału -nie zrozumiesztego- facet juz nawet schodzi na drugie miejsce bo dziecko jest najwazniejsze

Gość trafi kosa na kamień
kiedys wydrze się na nieodpowiedniego gimbusa dostanie bombe i spotka się z trawnikiem.

Gość hoop cola
moje kryteria cywilizowanie ostatnio się troche poszerzyły- ja bym jej powiedziła wiąchę, ale rozumiem tamta mamę i na pewno bym jej kibicowała, po ryju laska na pewno dostała by od mojego męże -w najleprzym przypadku- jak by miał gorszy humor -to by miała łeb na łyso zgolony

Gość do kokojambo troche zagdzam
ile sie tym jeszcze autorko podniecac bedziesz ? ile jeszcze zalozycie tamtow rozczeniowe postepowanie kobiet w ciazy i z wozkiem ? ile jeszcze tego ? to juz zalosne bywa.

Gość kto mi zabroni krzyczec
do psa w parku, może cisze nocną zarządzić bo jaśnie chrabianka z dzieckiem wyszla buahaha

ja bym tu winy szukala od poczatku w matce, bo po co kazala sie dziewczynie uciszac w parku? I rozumiem obrone matki bo sama mam dziecko ale zeby do rekoczynow sie posuwac? Nie, ja mam klase przyajmniej. I tak apropo moj maz nie zszedl na drugi plan, ale ja nie jestem zaslepiona mamuska.

Gość hoop cola
oj a ty byś miała na pewno łeb zgolony...coś mi się wydaje,ze jestes jakaś rozpuszczoną gówniarą i nigdy jeszcze od nikogo lacza nie dostałaś-jesteś chętna to zapraszam do parku

Gość hermanowa
To ja z innej strony. Kiedys jakas popierdzielona matka wydarla sie na gnojkow tak na okolo 15 letnich. Wyskoczyla z ryjem na nich bo sie darli a jej dzieciak spal. Popchneli ja, wywalila sie razem z wozkiem Dzieciak sie obudzil, zaczal sie drzec, na szczescie nic mu sie nie stalo. Zbiegowisko sie zrobilo, malolaty zwialy. Matka sie poryczala. Wiec lepeij uwazac bo mozna trafic na bachory wychowywane przez takich samych rodzicow jak swiete mamuski.

Gość do kokojambo troche zagdzam
ale ja sie naprawde dziwie ze wy sie takim czyms jeszcze podniecacie :O zakladacie durne topiki :O

Gość hoop cola
drugie miejcse -to nie drugi plan-czytaj ze zrozumieniem a może ten maluszek mógł spać tylko w parku bo inaczej nie zasypiał, więc miała prawo się zdenerwować

Gość hoop cola
tak samo reagowałam na stare baby jak byłam w ciąży i poprosiłam o ustapienie miejsca bo mi się słabo zrobiło- to usłyszalam"trzeba było sie nie gzic, młoda jestes to postoisz" na szcęście mój maz był przy mnie i powiedział" a ty babcia po co masz siedziec jak i tak zaraz umrzesz to se polezysz"

Gość Bette
Walczyłam o to, aby mieć dziecko długie 7 lat. Jakby ktoś powiedziałby coć takiego do mego potomka, to być może i mnie nerwy by puściły i uderzyłabym taką osobę.

Gość a ja bym powiedziala
zanim umre to ty sie wywalisz z tym brzuszyskiem i bachor sie urodzi opozniony w rozwoju :D stoj jak ci sie ruchac chcialo albo se samochod kup a teraz won!!! :P:P:P

Gość hoop cola
nie zdążyłabyś ...bo juzbys sie krwia zalała

Gość a ja bym powiedziala
wydaje ci sie na mocnych zawsze sa mocniejsi :P:P:P przyjeb bys w glupi ryj dostala i kopa w brzuch :D