Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SySuniaaa

Pampersy DADA z biedronki 3-6kg TE DLA NOWORODKA !! Dają Radę ??

Polecane posty

Gość SySuniaaa

Mój synek ma 2m-ce i lecimy na hugiesach, ale wcale nie jestem jakoś super zadowolona. Kolezanka mówiła mi, że te dady nie dość, że tanie to i bdb! Chciałam wypróbować, ale ich cena to POŁOWA ceny hugiesów czy pampersów więc nie wiem czy faktycznie dadzą radę? Któraś używała dla takiego malutkiego dziecka? One są mięciutkie czy może jakieś daremne szorstkie i foliowe??

Gość gama 007
Ja na początku używałam Hagisów, ale po roku stwierdziłam, że to zbyt duży wydatek i pokusiłam się na właśnie na Dady. W przypadku mojej corki to był wielki błąd, bo po kilku dniach miała ugotowane dupsko, wielkie, bolące rany, których wyleczenie zajęło sporo czasu. Natomiast moja ciotka od samego początku używa pieluch z Biedronki i jest zadowolona, dziecku nic się nie dzieje z pupą. Moim zdaniem wszystko zależy od dziecka, jeśli nie wypróbujesz to nie będziesz wiedzieć...

Gość dady sa super -
lzpsze od pampersow ostatnio odkrylam tez labell z intermarche- i to jest rewelachja. Uzywalam pampersow, belli, huggies pamki- krosty i odparzenia, bella- przeciekaja huggies- uczulenia przy gumkach dada ok, labell swietne- miciutkie i delikatne dla pupy sprobowalam tez pieluch z leclerca - ale wydaja one dziecny zapach po uzyciu.

Gość gama 007
Zapomniałabym,wydaje mi się że te pieluchy nie przepuszczają powietrza,są takie jakby plastikowe

ja uzywalam pieluch Dada wlasnie jak Zuza byla malutka, byly rewelacyjne, nie przeciekaly,a w dodatku sa sztywne i nie bylo problemow z bioderkami,bo gdybym uzywala miekkich to musialabym wkladac dodatkowo tetre miedzy nozki. Polecam 🌼

mojego męża siostra używa dady i jest bardzo zadowolona. My używamy pampers od początku, ale też chce wypróbować inne bo strasznie drogie, sprawdzaliśmy huggies kiedyś tam, ale wg mnie nie nadają się. Kupiłam dziś w rosmanie te ichniejsze (na próbe 2 szt za 1,99), niedługo i tak tylko do spania będą potrzebne bo córcia sama zdejmuje spodnie, pieluche i siada na nocnik. A dla drugiego też na początek napewno pampers, a potem pomyśle o tańszym zamienniku.

Gość KASIULA NR 2
Używałam Pampersów,ale za radą bratowej spróbowałam DADA i tak już zostało.Dla mnie rewelacja!

Gość jjjjjj jjjjjjj
ja uzywalam huggies, happy i pampersow, ale po miesiacu przeszlam wlasnie na dade (kuzynka meza bardzo zachwalala a z tamtymi byly same problemy!!) no i jest super :) Nie wiem co prawda czy moja malutka jest dziwna czy wszystkie dzieci tak maja ale np jak zrobi wyjatkowo ogromna kupe (ma problemy z gazami i czasem przez to przez kilka godzin nie umie sie wyproznic) to przecieka ona na ubranko, jednak jest to niezalezne od pieluch ktore uzywalam. Mysle ze ma na to wplyw ogromna przepasc miedzy dzieckiem 3kg a 6 :) teraz z malutkiej zrobil sie maly grubasek i zdarza sie to znacznie rzadziej moze raz na kilka dni ;) A wracajac do tematu dady bardzo polecam, bo u mnie sie sprawdzaja, ale wiadomo wszystko zalezy od dziecka! Tylko chusteczek z tej firmy nie polecam, niewiele tansze od pampersowych a strasznie źle sie ich uzywa (sklejaja sie, wylaza po 3, sa duzo ciensze, przez co wiecej sie ich zuzywa )

Gość igła z nitką
wg mnie dada są bardzo dobre jak jet chłodniej, np. w sezonie jesienno - zimowym wtedy mój synek nie miał odparzeń i było wszystko ok. z kolei w lecie jak były takie upały to tylko pampers to przepuszczał więcej powietrza i było dobrze, a po dada był odparzony. Musisz sama wypróbować autorko z resztą ponieważ każde dziecko to inna pupa i może różnie tolerować

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
uważam że są super ja też je używałam i nie miała żadnych odparzeń teraz używam z rosmana bejbidrim i też są bardzo dobre

Od urodzenia moje dziecko używało PAmpers 2. Jak zmieniłam na rozmiar 3 to wypróbowałam Dada i są rewelacyjne ;) Tanie, nie przeciekają i tak bardzo nie śmierdzą chemią. Teraz zmieniamy na rozmiar 4 i nadal Dada ;) Polecam oczywiście wtedy, gdy dziecka nie uczulą.

Gość Bette
A ja słyszałam, że Dada są do niczego, bo są koszmarnie twarde i dziecko mojej koleżanki ( bardzo bliskiej więc jestem dobrze poinformopwana, wręcz "naocznie") miało po nich krostki. A z kolei chusteczki Dada są ok, bo nie są suche i ładnie myja pupę. Także jak widać każdy maluch i jego mama reagują inaczej.

Gość też chcę zmienić
To w końcu MIĘCIUTKIE te dady cz TWARDE ??

Gość Katarinkaaaaa
dada sa super . miekkie i wogole ... moim zdaniem lepsze od pampersow

Gość Katarinkaaaaa
i nie sa foliowe nie smierdzac jak gaga itp

Gość hoop cola
ja uzywam dada od poczatku, teraz mój syn ma1,5roku i nigdy nic sie nie wydarzyło-typu przeciekanie , odparzenia POLECAM

Dada są napewno sztywniejsze w porównaniu do Pampers :o Nie oszukujmy się. Ale zbytnio się tym nie przejęłam. Może i są trochę sztywne, ale to też dobre na bioderka. Bez przesady z tą sztywnością:o Jak dziecko jest malutkie to zbyt sztywne mogą np. obcierać. Ale w przypadku mojego dziecka, które ma już 8 miesięcy to tej sztywności naprawdę nie widać. Mała jest bardzo ruchliwa, już siedzi i są bardzo wygodne. Po tak długim czasie używania teraz one są dla mnie miękkie ;) Może na początku wydały mi się trochę sztywne, ale to kwestia przyzwyczajenia.

Gość hoop cola
a ja myslę,że drogie to też nie zawsze znaczy dobre np .Pampers są do kitu, przeciekaja, maja mniej wkładu chłonnego i szybciej sie zuzywaja, rzepy sie odrywaja

Gość Dada sa portugalskie dlatego
sa takie dorbre. :)

Gość dada sa super
Dada stosowałam dla synka, pampersy oryginaly, haggisy, belle itp. nie umyly sie do biedronkowych. Dlatego dla mlodszego od poczotku Dada i tez jest super, teraz jeszcze probowalam z Rossmana i tez malo wiele.....

Gość Generalnie wszystko co
jest produkcji Jeronimo Martins jest "Made in Portugal", stad taka zaskakujaca jakosc w tak niepozornej Biedronce. ...To dla niewiedzących i zaskoczonych ostatnimi niesamowitymi zmianami w jakosci dotychczasowego biedronkowego asortymentu. Otoz nowy inwestor przywlokl do Polszy kupe swietnej jakosci pozycji ze swoich sklepow Pingo Dolce i Feira Noiva z Półwyspu Iberyjskiego. :) Tera juz wieta baby? No.

Gość agnieszkakrakow12345
grubasne są te dady ,liglina jest w srodku czy co??? ostatnio kupilam i zaluje zawsze uzywalam pampersow kupuje na promocji w Realu za 41zł , a te dady kupilam za 26 zl i hujowe jak barszcz,zakladam je na dzien zeby szybko zużyc i już nigdy ich nie kupic.

Gość mammmmmma
Pampersy to PAMPERSY a Dada to pieluchy jednorazowe autorko od siedmiu bolesci