Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torebka w zielone groszki

wole jak facet jest niski lub sredni i dobrze zbudowany niz wysoki

Polecane posty

Tyle tu naczytalam sie o tym wzroscie, ze musze dodac cos od siebie :) Powiem tak, jezeli chodzi o budowe ciala sto razy bardziej pociagaja mnie faceci dobrze zbudowani, o takiej naturalnej atletycznej budowie ciala (moga miec nawet brzuszek) w granicach ok 175 cm niz ci mega wysocy o budowie dziecka (z jakies takie waskie barki, male waskie klatki). Ale moim zdaniem NAJwazniejsza jest i tak twarz, meska z ladnymi meskimi oczami :P Moim zdaniem i tak twarz definiuje atrakcyjnosc kazdego faceta

Gość znowu ty
ty myslisz, ze damy sie na to nabrac? kafe to skupisko durniow, ale nie aaaz takich c:classic_cool:

znowu ty - ??????

ja mam ok 165 :) ale powiem Wam ze moje kolezanki maja podobne zdanie do mnie mimo iz niektore sa wyzsze niektore nizsze

Gość Dlugociemnowlosa
Ja mam 164 cm i nie wiem dlaczego podobali mi sie raczej niscy mezczyzni, tak 170-175 cm - i jest cos w tym, co mowi kolezanka, lubie muskularne ciala - ale naturalne (nie anaboli i absolutny brak szyi) i wazna jest dla mnie tez uroda faceta... moze dlatego, ze jestem artystka...?

ja mam 174 i raczej wolałbym aby pomiędzy mną a moja dziewczyną nie było różnicy większej niż 20 cm ;)

Gość gggcd
nie znasz sie. ja wole jak facet jest wysoki i dobrze zbudowany. mniej niz 175 cm to juz krotkosc:)

Gość Dlugociemnowlosa
Nie znam sie? na czym? po prostu mam inny gust niz Ty. A musze miec taki sam???

Gość gggcd
nie musisz, ale nie ma tylko atletycznych krasnali i chudych wysokich. sa tez chude krasnale, a wysocy tez bywaja nawet i grubi

Gość Dlugociemnowlosa
Po pierwsze, to krasnale czyli skrzaty domowe sa bardzo, bardzo malutkie :) po drugie - ja nigdzie nie napisalam, ze nie ma niskich grubasow i wysokich ladnie zbudowanych facetow. Po prostu mi osobiscie najbardziej podobaja sie niewysocy i ladnie zbudowani mezczyzni.

Gość viavia
jest cos w tym , wole jak facet jest taki potezniejszy i niekoniecznie musi byc wysoki. Moj obecny ma gdzies 173 ale ma mega cialo :D uwielbiam te jego szerokie plecy , potezne ramiona, klatke i tylek :D

Gość gość
I tak nic nie przebije takiego jak ja, w barach chudzielec zas w tyłku krępy

Gość gość
175 to nie jest niski. Ja mam 176 i jestem wyzszy niz 70% ludzi z ktorymi mam do czynienia na uczelni