Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonedziewczyny:)

czy wedlug was nauczyciel moze wstawic za takie cos pale?

Polecane posty

Czy wegług was nauczyciel od wfu moze wstawic pale za przegrany na wfie mecz? o.o bo u nas sie dzisiaj takie cos stalo, co jest dla nas chore i idiotyczne bo wiekszosc sie starala, ale nie zawsze wychdozi serw czy cos, a tu takie zaskoczenie ze jedynki -.- poza tym chyba kazdy zespol siatkarski ma prawo przegrac i nawet profesjonalisci przegrywaja a my jestesmy za to karani jedynka. chore????

Gość fdasgsdasdg
NIE. Ja bym się z tym gdzieś udała.

Gość no dobra no
zgłoście to wychowawcy, bo nauczyciel nie miał prawa wstawić pały w dzienniku jeśli wstawił 1 w swoim zeszycie i ta ocena (za przegrany mecz) będzie miała znaczący wpływ na jakąś inną ocenę, którą postawi później w dzienniku- to też nie miał prawa zgłoście to!

Gość jhjhrdjkhrrrr
Kurwaa juz im sie wszystkich w duupach po przewalalo,mam na mysli nauczycieli, tu czytalam przed chwila od debilu z histy tu teraz o twoim belfrze z w-f szlag mnie trafia co ini wyrabiają

Ja bym porozmawiala z nauczycielem wf, bo uczniowie czasami ubarwiaja swoje opowiesci. Byc moze grali tak tragicznie lub robili sobie jaja, ze faktycznie ocena jest zasluzona?

mogl wam daj po jedynce za np. odmowe udzialu w meczu, ale nie za przegrany mecz. on ma z glowa. od dawna wiadomo, ze w-f-isci sa 'inni'. nawet nauczyciele traktuja ich z przymruzeniem oka.

Gość Zmyslowa Wikki24
Oczywiscie ze mogl. Jezeli SPECJALNIE graliscie zle to mial prawo. Zreszta robic afere za 1 z wf to trzeba miec niepokolei w glowie :-O

specjalnie zle? no co wy, gralismy dobrze! moze ktos nie podbiegl do pilki, albo nieudalo mu sie rpzebic, no, ale zeby za takie cos dostac jedynke????? i to cala druzyna ktora przegrala? chore!

zmyslowawiki. tu nie chodzi o 1 tylko o niesprawiedliwosc! ta jedynke to ja mam gdzies, ale to jak nauczyciele nas traktuja...

miał prawo jeśli olewałyście mecz i miałyście grę w ogóle gdzieś.. ale jeśli grałyście normalnie, starałyście sie to absolutnie nie! jakiś chory ten wf-fista u ans dziewczyny które wygrają dostają czasami 5 ale reszta nie dostaje nic

Gość pola dziewczyna nie z opola ;)
przecież ktoś musi przegrać. mądrze ktoś wyżej napisał, można wstawić niedostateczną ocenę za nie wzięcie udziału w meczu, ale za przegraną? i czy na pewno widziałaś jak wam wstawia czy tak tylko sobie gadał? bo nasi częściej tylko gadali niż faktycznie wpisywali do dziennika ;D

Gość hhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie może!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość dokladnie zgloscie to
wychowawcy. Nauczyciel WF nie powinien oceniac sprawnosci fizycznej ucznia, a jego postawe i aktywnosc na zajeciach ;/ U mnie nawet pulchne kolezanki, ktore widomo nie byly wysportowane mogly liczyc na 5 jesli tylko sie staraly i nie olewaly przedmiotu.