Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.aaa

mój facet

Polecane posty

Gość ja.aaa

chce jechać sam na sylwestra za granicę, proponował mi ale niestety boje isę tak daleko jechać i szkoda mi troche kasy, wole odłozyc na wakacje i wtedy pojechać gdzieś dalej. wiec zaproponowalam sylwestrer w naszym rodzinnym mieście. a on powiedzial ze jedzie wiec sam. rzucić go teraz czy pozniej?

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
teraz go rzuć to chociaż sobie bez stresu coś chłopak puknie jakąś panienkę ;) a nie będzie musiał cie zdradzać i się z tym męczyć "do później" ;)🖐️

Gość ja.aaa
ku rwa:( zajebiste zakonczenie 3 letnie związku. boje sie jemu stawiac ultimatum...

Gość chilloutowa
Nie rozumiem dlaczego nie chcesz jechać. A poza tym bez sensu że on chce mimo wszystko pojechać sam. Porozmawiaj z nim. Po co od razu go zostawiać.

Nie wyobrażam sobie osobno spędzić Sylwestra, porozmawiaj z nim poważnie, może jeszcze nie wszystko stracone...

Gość chilloutowa
I dlaczego się boisz? tego tez nie rozumiem.

Gość ja.aaa
już wam mówie, to jest wyjazd dość daleko, autokarem, na pare dni, srodek "zimy stulecia" coraz slyszy sie o tych wypadkach, gdzie ginie wiele ludzi.. poza tym jest to droga impreza, prawie tysiąc złtych, ktore wolalabym odlozyc na wakacje i cos d'dozbierac' i dopiero pojechac na spokojnie, a nie w roku akademickim, w srodek zimy, a wracac 1 stycznia po calonocnej imprezie, wymordowana i skacowana. widze sie z nim w weekend , pogadamy na spokojnie..

Gość ja.aaa
to rzucic go teraz czy pozniej to troszke metafora:D

Gość festycyd
Zaraz, zaraz, przecież ci proponował... Jeśli chcesz rzucić to rzuć, co za różnica kiedy Ograniczenia spowodowane są twoimi fobiami, a ta podróż to pewnie jego marzenie

Gość ja.aaa
ale mnie zwyczajnie nie stac na to a on nie potrafi tego zrozumiec. Kurde jestesmy para prawie 3 lata! nie zawsze bedzie tak ze to ja musze sie dopasowywac do niego.. tak jak juz powiedzialam , porozmawiam z nim osobiscie

rzuć go później, niech się chłopina tobą nacieszy jeszcze hahahahaha

Gość festycyd
a gdyby on sfinansowałby ci podróż pojechałabyś? on zdaje sobie sprawę z twoich niedostatków materialnych. Słuchaj, jego stać, ciebie nie za bardzo. Jeśli chce jechać, pozwól mu. Ograniczenia będą wzmagały jego frustrację i może nadejść taki dzień, że to on będzie się zastanawiał czy nie zerwać. Gdyby mój facet chciał pojechać gdzieś sam, bo mnie z jakichś powodów (strach przed autokarową podróżą czy niedostatki finansowe) coś ogranicza, to zgodziłabym się bez pretensji. Każdy ma prawo planować życie jak mu się podoba, a przede wszystkim realizować swoje marzenia, wtedy związek jest pełniejszy, szczęśliwszy.

Gość ja.aaa
odwoluje. powiedzial ze zostanie ze mna, ale widze ze jest mu przykro. szkoda ze mi jest przykro tez i z innych powodów. jak raz na jakis czas on sie poswieci to mu korona z głowy nie spadnie. dziekuje za odpisy:) pozdrawiam

Gość festycyd
świetnie, chłopak po praniu mózgu zmienił zdanie

Gość ja.aaa
po jakim praniu mózgu?!

powiedz mu ; " to jest wyjazd dość daleko, autokarem, na pare dni , srodek "zimy stulecia" coraz slyszy sie o tych wypadkach, gdzie ginie wiele ludzi.. poza tym jest to droga impreza, prawie tysiąc złtych, ktore wolalabym odlozyc na wakacje i cos d'dozbierac' i dopiero pojechac na spokojnie, a nie w roku akademickim, w srodek zimy, a wracac 1 stycznia po calonocnej imprezie, wymordowana i skacowana.'' Dokladnie to co nam ;) Jesli mu na Tobie zalezy i szanuje Twoje zdanie to albo Ci opłaci tego sylwestra albo dołoży Ci troche kasy ;) Albo poprostu zostaniecie w Kraju ;) a jesli będzie kombinował to oznacza to jedno ;) ale należy tez wziaść pod uwage to , że może ten wyjazd to było jego marzenie jakies...i chciałby je zrezlizować a nie ma na tyle kasy by zasponsorować Tobie te przyjemnośc ;( więc może pogadajcie , zaproponuj fajnego Sylwestra w mieście lub gdzieś w górach a zaplanujcie sobie wczesniej i dokładniej Sylwestra na rok 2011/2012 lub jezdzcie tam we Wakacje ;)

Gość ja.aaa
mówilam, i udalo sie przekonać , chociaż tak jak powiedzialam , jest mu przykro

Gość ja.aaa
sam jestes bomba skoro nie masz nikogo:D

Gość ja.aaa
albo nie umiesz czytać , ze byla to metafora:P zegnam bo ide na seminarium mag. paaa

Gość komarrrr
pierdolnij go! napewno cię zdradzi! :-) moja żona by tak zrobiła... pierdolneła mnie z powodu że chciałem odwiedzić matkę...