Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny84y23874

Szukam dziewczyny która nie patrzy na wygląd ale na charakter.

Polecane posty

Gość samotny84y23874

niestety jestem przykładem tego że wygląd się jednak liczy. Wielokrotnie próbowałem sobie wmówić że jestem przystojny ale życie szybko zweryfikowało moje poglądy. Dziewczyny nie chciały się ze mną umawiać. Koleżanki twierdziły że mam świetny charakter ale nie jestem w ich typie. Kilka razy przypadkiem usłyszałem jak dwie koleżanki rozmawiały z sobą i powiedziały że nie umówił by się ze mną bo mój wygląd jest do bani. Nie wiem za bardzo co w sobie zmienić. mam trochę krzywy nos i zęby co się rzuca w oczy i dziewczyny od razu to wyłapują. http://www.fotka.pl/profil/Englishman1986

Ale że o co ci chodzi... chcesz teraz usłyszeć komplementy. Przecież nie jesteś taki zły i tyle.

Gość tak wyglądałeś 14 lat temu?
to strasznie długo się uczysz:) Może w tym problem...

Heh no tez nie rozumiem tematu ;) z nosem raczej się nic nie da zrobić ;) a poza tym....hm.. chyba mało osób patrzy na nos może ze masz bardzo dziwny a skoro drażnia Cie Twoje zeby to idz do dentysty czy ortodonty? a po drugie nie szukaj nikogo na siłe i nie patrz na siebie jak na chłopaka z Wadami....albo je likwiduj albo nie myśl o nich to same znikną ;)

Gość wiesh co?
dramatyzujez! jestes NORMALNY, rzeklabym ze nawet calkiem do rzeczy, wiec sie uspokoj!! :)

Gość proszę powiedz jeszcze
że jesteś nauczycielem i wklejasz swoje foty na najbardziej debilnym forum :O nie boisz się, że cię wyśmieją? bo o zakładaniu setek topików już nie wspomnę :O

Gość tak wyglądałeś 14 lat temu?
przecież to fotka z 86 roku. Więc albo to już stary dziad, albo nie swoje zdjęcie wkleił!!!