Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwuszka

Tłuszcz czy kość

Polecane posty

Gość sylwuszka

Co sądzicie o szczupłych i nieszczupłych dziewczynach? Wolicie kruche maleństwa czy takie które jest "za co potrzymać"? Ciekawią mnie sugestie kobiet jak i mężczyzn . Kobiety też przecież mogą wyrazić opinię o wyglądzie innych :D

dlaczego nie nazywasz rzeczy po imieniu? Mów, że chodzi Ci o normalne dziewczyny i tłuste maciory.

Gość sylwuszka
no właśnie chciałabym zobaczyć ile jest ZA maciorami jak to nazwałeś :p i za normalnymi :)

Gość sylwuszka
no ale zdarzają się i takie patyczkowate a i mają lepsze powodzenie niż te mające wszystko do siebie. dziwne te ludzkie upodobania :P

>>niż te mające wszystko do siebie. te do siebie, to też zwykłe grubasy. kobieta może być albo normalna, albo gruba 🖐️

prawda jest taka ze każdy ma swój gust Miecho jedna osoba napisze tłuszcz a inna kości

tak wychudzone ścierwo jest niedożywione, ludziom kości tak nie wystają. ona się głodzi, jest chora

Gość znowu ty
może jestem nienormalna, ale kocham wszystko co chude

Gość ja się wypowiem ...
Nie wiem jakiegio "patyczaka kleopatra wstawiła bo fotka nie wchodzi. Ale ja jestem naprawdę chuda. Mam ok 6 kg niedowagi a nie jestem ani chora ani się nie głodzę. Odżywiam się normalnie, badania robiłam (w tym hormony) i wszystko mam w normie. Także zapewniam że nie każda chuda dziewczyna jest taka w wyniku choroby. Lekarz stwierdził wkońcu "taka jest Pani uroda". I w sumie to akurat u mnie jest rodzinne. Moja mama jak była młoda tez była chuda