Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iksior

Jak zniechęcić dziewczyne do malowania się

Polecane posty

Gość Iksior

Witam Was drogie Kafeterianki ! Zwracam się do Was z gorącą prośbą, mam 18 lat i jestem z dziewczyną od 8 miesięcy, tylko że nie wiem jak mógł bym ją zniechęcić do malowania się, jestem zwolennikiem naturalności u kobiet, i niestety nie potrafie tego zaakceptować, Ona twierdzi, że tylko "podkreśla oczy" ale ja niestety nie jestem w stanie sam sobie z tym poradzić, prosze Was pomóżcie mi. Jestem w kropce i nie wiem co moge zrobić by ją jakoś do tego zniechęcić

moze szczerze powiedz jej, ze dla ciebie wyglada seksowniej bez makijazu. i w sumie po co ma sie innym podobac skoro ma ciebie :P

Gość komarrrr
też sie malować możesz... jak jej to bedzie przeszkadzać to postaw ultimatum :-)

Gość naprawdę nie masz większych
problemów? Kochasz ją za wygląd i jeśli nie jest taki, jak sobie wymarzyłeś to nie jesteś w stanie sobie z tym poradzić? Przecież kosmetyki to nie trucizna.

Gość multimedia
niech Ci pokaze czego tak naprawde uzywa do makijazu - jakich kosmetykow? jesli to jest tylko maskara/tusz do rzes to daj jej spokoj, niech se podkresla te oczy jesli stosuje wiecej roznych pierdol to zwyczajnie powiedz, ze nie podoba Ci sie to i oczekiwalbys, by zaprzestala sobie niszczyc skore w tak mlodym wieku poza tym - czy ona zaczela sie malowac 2 tygodnie temu? czy moze "brales" ja od poczatku z tym malowaniem sie? jesli tak bylo od poczatku waszej znajomosci, to chyba powinienes to zaakceptowac i siedziec cicho, wiedziales jaka jest, nie nalezy zmieniac ludzi na sile