annnnnnna 0 Napisano Październik 19, 2010 Orientujecie się może gdzie można wyrzucić duże śmieci typu: ława, materac, suszarka na pranie, krzesła, telewizor? Nie chcę tego oddać, wystawić czy sprzedać - po prostu wyrzucić. Z góry dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 19, 2010 Chudzi o UK , przepraszam nie dopisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjnhkjlj Napisano Październik 19, 2010 mozesz wynajac skip, w okolicy powinniscie miec wysypisko na ktore mozna wyrzucac rzeczy o ile jestes je w stanie przewiezc w samochodzie osobowym, typu zlozony carpet, pralka itp, - przynajmniej jest tak tu gdzie mieszkam w Croydon, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 19, 2010 kjnhkjlj dzięki :) tak, mozemy przewieść akurat mamy kombiaka więc wejdzie to co chcę wyrzucić. Czyli mogę z tym podjechać normalnie na wysypisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjnhkjlj Napisano Październik 19, 2010 nie mam pojecia jak to dziala w Waszej okolicy, u nas nie jest to takie typowe wysypisko, jest to wysypisko tylko dla tego typu rzeczy, oczywiscie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 19, 2010 Dzięki, spróbujemy na wysypisku się tego pozbyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasza23 2 Napisano Październik 19, 2010 Annna zadzwon do city council to ci powiedza, w wolver kiedys sie dzwonilo, ustalalo date i przyjezdzali i zabierali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 19, 2010 kasza23 dzieki kochana, znalazłam coś takiego http://www.abwaste.co.uk/ "If skip hire is not required, bring your waste to us!! " podjedziemy tam i zobaczymy bo to jakieś 10 minut od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość back to work Napisano Październik 20, 2010 twoj lokalny council zabierze ci duze smieci, ja wyrzucalam pare staroci i zadzwonilam do nich, trzeba bylo wyszczegolnic kazda z wyrzucanych rzeczy i poprostu danego dnia wystawic pod dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach