Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperkowa herbata

dziwna kupka u dziecka...prosze o pomoc doswiadzone mamy

Polecane posty

Gość koperkowa herbata

moj 7miesieczny maluch od 2 dni robi kupki ze sluzem...nie sadze,aby bylo to spowodowane nowym pokarmem,poniewaz nic ostatnio nie zmienialam w jego diecie.pije mleko modyfikowane.dziewczyny,co to moze byc?

Gość DOBRA SPACERÓWKA
może dopiero wychodzi jego alergia na mleko?? a byłaś u lekarza? naprawdę nic nowego nie jadł??

Gość mamachichi
moze byc to allergia, moja corka na mleka uczulila sie w wieku ok 10mies i wlasnie miala kupki ze slizem, na szczescie po roku jej przeszlo

Gość koperkowa herbata
nie przypominam sobie,abym dawala mu cos nowego do jedzenia...gdzies przeczytalam,ze to moze od zebow cos takiego,ale nie wiem czy to mozliwe...jeszcze zadnego zabka nie ma...

Gość mama 21
witam,mój synek też robił takie kupy. stwierdzono skaze białkową,zaraz po tym zaczeły wyskakiwać takie placki szorskie na policzkach i na łokciach,miał 3-4 miesiące,ale karmiłam piersią więc wiedziałam że to od mleka które piłam litrami :)

Gość HALINKA Z ZIEONEJ
mÓJ SYNEK MIAŁ TO SAMO. jAK MIAŁ 3 MIESIACE OD URODZENIA BYŁ NA MODYFIKOWANYM BYŁA M U LEKARZA I KAZAŁ GO PRZEGŁODZIĆ CZYLI WODA Z GLUKOZA HERBATKI ZIOŁOWE PRZEZ DOBE... I POWIEM ZE POMOGŁO.

Gość HALINKA Z ZIEONEJ
aHA NAWET NA USG BRZUSZKA BYLISMY BO SIE LEKARKA WYSTRASZYŁA ZE MOGŁO JEDNO JELITO W DRUGIE WEJSC CZY JAKOS TAK ALE NIC NIE WYKRYLI.

Gość koperkowa herbata
nie wiem co robic...objawow alegii czy skazy nie widze.. halinka,moze Twoj sposob jest dobry,ale boje sie kombinowac...nie chce mu jeszcze bardziej zaszkodzic...