Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jutro moje urodziny

jutro sa moje urodziny

Polecane posty

Go艣膰 jutro moje urodziny

a ja jestem sama馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aafisia fisia
kt贸re? i czemu jeste艣 sama?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
23馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aafisia fisia
a ja mam 24, i tez jestem sama, tzn bez chlopaka, ale mam rodzin臋 najbli偶sz膮, na zwi膮zek nie mam czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krolewnaSniezka1990
ja te偶 jutro obchodz臋 urodziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aafisia fisia
no i w zwi膮zku z jutrzejszym 艣wi臋tem, 偶ycz臋 wszystkiego dobrego, du偶o zdrowia, szcz臋艣cia i zeby艣 znalaz艂a fajnego ch艂opaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
ja tez nie mam chlopaka:( nie mam szczescia do facetow:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
najblizsza rodzine mam oczywiscie ale nie mam chlopaka:( a chcialabym w koncu spedzic urodziny z kims na kim bedzie mi zalezalo i na odwrot:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
znajomi zyja swoim zyciem, rodzina, dziecmi a ja nie mam sie do kogo odezwac, dzwonia do mnie jesli cos chca, wtedy sobie o mnie przypominaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
dziekuje馃尰

Udost臋pnij ten post

" znajomi zyja swoim zyciem, rodzina, dziecmi a ja nie mam sie do kogo odezwac, dzwonia do mnie jesli cos chca, wtedy sobie o mnie przypominaja" A co ty by艣 chcia艂a? 呕eby tylko ko艂o ciebie latali? :O Pora dorosn膮膰, ka偶dy ma swoje 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
niedziel ale Ty jestes:O nie chodzi mi o to zeby skakali wokol mnie, tylko ze sa bezinteresowni, wiedza ze moga na mnnie zawsze liczyc i ich nie zawiode i mimo to maja mnie gdzies:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
sugar_kane wlasnie mowie tu o "przyjaciolach":(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
niedziel ale ty jestes nienormalny:O przyjaciolmi oni byli we wczesniejszych latach i tak sie jakos potoczylo zycie... wiem, ze nie mozna miec wszystkiego:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
dziekuje za zyczenia:) czy isc sama... nie wiem, jestem raczej osoba cicha, skryta w sobie, wstydzilabym sie sama gdziekolwiek isc( mowie tu o kinie, klubie, teatrze) ciezko jest mi zaufac, zeby poznac lepiej ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
wiem, ze sie uzalam nad soba ale to jest jedyny czas kiedy moge sobie na to pozwolic;)

Udost臋pnij ten post

Wstydzisz si臋 sama i艣膰 do kina albo do teatru? :-O A niby dlaczego? :-D Jak mo偶na si臋 tego wstydzi膰, nie rozumiem. Oj autorko, chyba straszna maruda z ciebie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
tak, wstydze sie:D mam niska samoocene, mam wrazenie ze kazdy sie na mnie patrzy na ulicy jak na tredowata:P podobno uroda nie grzesze, podobno jestem zgrabna ale ja wiem swoje:( nie, nie jestem maruda, po prostu dostalam sporo razy po dupie od zycia i to sie za mna ciagnie

Udost臋pnij ten post

Ma艂e sprostowanie - zwrot "urod膮 nie grzeszy" oznacza, 偶e kto艣 jest brzydki, a nie 艂adny :-D Poza tym - my艣lisz, 偶e w kinie czy teatrze ludzie nie maj膮 nic lepszego do roboty, tylko gapi膰 si臋 na ciebie i my艣le膰 "ale frajerka, przysz艂a sama"? To troch臋 chore :-O . W 偶yciu nie wpad艂abym na to, 偶eby wstydzi膰 si臋 chodzi膰 do takich miejsc sama i chocia偶 jestem w zwi膮zku i mam do艣膰 du偶o znajomych, czasem nawet wol臋 obejrze膰 jaki艣 film czy spektakl w samotno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutro moje urodziny
a to pomylilam si co do tego stwierdzenia:D sory;) ale ja naprawde tak mysle, ze jak gdzies sama bym poszla to od razu co drugi czlowiek w kinie np patrzylby sie na mnie z politowaniem albo co gorsza smial sie ze mnie nie lubie zwracac na siebie uwagi

Udost臋pnij ten post