Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja żyć z mysląze był mój??

Siostra odebra mi faceta z którym byłam 7lat.czy kiedys jej wybacze?

Polecane posty

Nie wiem czy ktoś z was też cos takiego przezył ale jeśli tak to rozumiecie że nie jest łatwo. Mielismy po 22 lata gdy zaczelismy ze soba chodzić. moja siostra jest młodsza o demnie o 7 lat wiec była w tedy nastolatką więc nigdy nie pomyślała bym że to ona mi go odbierze. zawsze sie lubili on był dla niej jak starszy brat. Byłam bardzo zakochana on zresztą też planowalismy dzieci slub nawet kupilismy działke pod dom wszystko sie układało do momentu kiedy wyjechałam na 3 miesiace do Anglii. przed wyjazdem zaręczyliśmy się i ustalilismy date slubu. kiedy wróciłam okazało sie że moje miejsce zajeła moja siostra. wyprowadziłam sie z domu, zerwałam kontakt z rodziną. dopiero niedawno odwedziłam mame i ojca była to krótka wizyta bo wyszłam jak tylko zjawił sie on i moja siostra. Moja mama oczekuje o demnie ze wybacze siostre ze ich zrozumiem, ze sie kochaja. jednak ja nie potrafie spojrzeć na nich nie czując nienawiści. Rodzice poinformowali mnie tez że na wiosne biorą slub. mam 30 lat i cały czas mysle ze bede sama a przez to nienawidze ich jeszcze bardziej. czy ktoś był z was podonej sytuacji? da się wybaczyc? i zapomniec?

nie byłam w takiej sytuacji...ale to czy wybaczysz zależy tylko od ciebie, może z czasem pogodzisz się z tym

a co jest t odcinku? nie lubiee telenowel prosiła bym o skrócenie tego czego miała bym sie tam dowedziec

Gość bluuuuuueewa
hmm tak czytam twoja historie i bardzo ci wspolczuje. czy wybaczysz mysle ze pewnie kiedys wybaczysz ale juz nie bedziesz nigdy blisko z siostrą. ich zachowanie oceniam jako karygodne, są wini tak samo i siostra i twoj eks. mysle ze znajdziesz kogos , ulozysz sobie zycie, bedzisz miala dzieci. na twoim miejscu bym nie odwiedzała domu wogole ograniczyla kontakt do rozmowy telefonicznej. napewno bym nie poszła na ich slub. a nie mozesz gdzies wyjechac zeby byc z dala od tego?

Gość fgdfgdgdgf
jesli to nie prowo to twoi rodzice sa pojebani ze stoja po jej stronie. a siostre masz suke.

Gość miszekkkk
wspolczuje ci takiej rodziny twoi rodzice gdyby byli w porządku to by w ogole na ten slub nie poszli jak oni wszyscy molgi ci taką krzywde zrobic nie wyobrazalne ja na twoim miejscu bym sie nigdy do siostry nie odezwala co to za siostra kolezanki sobie takich rzeczy nie robią

Gość jhvhgfchfjknmjk
wspolczuje ci siostry-szmaty, rodzicow durniow. Ja bym nigdy nie wybaczyla zafajdanej kurwie.

to karygodne, co zrobiły ci dwie najbliższe osoby.. jednak pamietaj-siosttra ci go nie odebrała, to on sobie poszedł..on chyba jest człowiekiem-a z ego co wiem człowieka nie da się ot ak po prostu "zabrać" niezła szuja z niego.. oczywiście kwestia ślubu i jakichkolwiek rozmów z rodziną w akiej sytuacji są dla mnie osobiście nie do przyjęcia. dziwi mnie ich podejście ...

Straszne, jak można zrobić coś takiego wlasnej siostrze...? Bardzo Ci współczuje. Musisz być naprawde silną osobą. I zobaczysz, że poukładasz sobie jeszcze wszystko do kupy, życze Ci tego z całego serducha :)

Gość StrasznaZDZIRA zTwojej siostry
jak mogła Ci to zrobić !! Nigdy nie powinnaś jej wybaczyć na Twoim miejscu znienawidziłabym ją do końca życia i już nigdy więcej się do niej nie odezwała ! STrasznie się cieszę ze nie mam siostry

Gość edfghjmnnnnn
Matkooo to straszne !!! Nigdy nie wybaczyłabym ani jej ani jemu. Chyba, ze byłabym już szczęśliwa Mężatką z dzieckiem ;) Co za szmata z tej Twojej siostry... :O

Gość normalnieprzykro
Ja rozumiem co czujesz, przytrafilo mi się cos podobnego tylko sytacja wygladala tak ze mialam przyjaciela w ktorym sie zakochałam. Moja siostra doskonale o tym wiedziała ale mimo tego zaczeli sie spotykac i sa ze soba razem. Na dodatek wyznalam mu milosc ale on mnie traktował tylko jak przyjaciolke. Przez to juz wogole czułam sie jak idiotka. Bolało mnie to bardzo i nie zapome nigdy jak sie okropnie wtedy czułam przez to wszystko, bylam wsciekła i myslalam ze nie wybacze nigdy tego siostrze. Ale minelo troche czasu i wszystko wrocilo do normy, dogadujemy sie swietnie z siostra i z jej chłopakiem. I dobrze ze tak sie stalo bo znalazłam miłość swojego życia. Wiec sie nie przejmuj, czas leczy rany jeszcze znajdziesz kogos wartego twojej osoby. Trzymaj sie ciepło ;)

Gość trzymaj się
Jak to się mówi co Cię nie zabiję to Cię wzmocni. Życzę szczęścia a byłego olej ciepłym moczem hehehe :)

Gość nie umiała bym wybaczyć
bo takich rzeczy się nie robi: dwie najbliższe osoby i do tego popierający to rodzice. urwij kontakt na tak długo aż się z tego podniesiesz. i wcale nie musisz być ani wyrozumiała, ani wspaniałomyślna itp. koniec, kropka. oni powinni się wstydzić.

Gość dorotapiele
Moj facet przespal sei z moja matka bolalo i boli to teraz nigdy nie wybazcylam i nie zapomnialam ale z matka jakis tam kontakt mam z nim nie

Gość zjm
wybaczysz, bo to siostra, ja bym wybaczyla.

Gość dobra radaaa
poplakalam sie jak przeczytalam Twoja historie... Mam 18 lat i starsza siostre o 5lat i nie wyobrazam sobie czegos takiego...skad biora sie tacy ludzie? jak ona mogla,nie winie jego,ale rodzona siostra? mysle ze zaplaca za to,za Twoj bol...jak ona mogla!?? Boze. Biedna;( tak Ci wspolczuje,ale olej draani! Nawet na pogrzeb bym nie poszla. Rodzicow tez olej,zachowuja sie jakby nic sie nie stalo,jakby miala prawo to zrobic... To nic nie warta dziwka! Zeby ona nie zostala kiedys sama..nie zycze nikomu zle ale to jest przesada...

Gość karolinaaaaaaaaaa
Szmata napewno zapłaci za swoje.... Bóg się na niej zemści ..... słyszałam kiedyś podobną sytuację i ta para nie mogła mieć dzieci bo się okazało ze któres z nich jest bezpłodne...

Gość dobra radaaa
No nie moge tego zbolec...tak bym jej w morde zajebala mimo ze jej nie znam. Czlowiek przez cale zycie jest sam,bo kurwa nie wiadomo co komu odjebie ,nie ma komu co ufac.

Gość jak ja sie ciesze ze jestem
jedynaczka :D