Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25ooooo

mó facet brzydzi sie dac mi buzi po tym jak połykam jego sperme

Polecane posty

uprawiam z moim facetem sex dodam, ze to mój pierwszy partner sexualny. Od jakiegoś w zasadzie dłuzszego czasu, połykam czasem jego sperme... nigdy mnie to nie brzydziło dodam ze sperma mojego jest bezwonna czesto tez spszcza mi sie na brzuszek, piersi itp... ale zauwazyłam ze czesto po takich numerach kaze mi isc do łazienki i sie umyć ..albo sam mne wyciera kiedys zapytałam czy go to brzydzi odpowiedział ze nie..ale ostatnio powiedział ze brzydzi go sperma i ze nie lubi tego dotykac i jak sam powiedział brzydzi sie tez mnie pocałowac po tym jak połkne..owszem robi to da mi buzke... ale troche mnie to zmieszało i mysle ze chyba wiecej nie bede mu obciagac do konca

szcerze kiedys tak mi sie wydawało..to powiedział ze nie ale teraz powiedział ze jednak brzydzi...kurna co prawda sam zawsze mówi wybierz gdzie mam sie spuscic...wiec daje mi wybór ale sam czesto lubi mi sie spuscic na buzke do buzki

Gość a mój jak się spuści
nawet do środeczka, to później sam ładnie z muszelki wszystko do końca zlizuje, mrrrr Jeśli finisz w mojej buźce, to całujemy się później jak dwa waryjoty, tak nas to kręci :)

To jest zupełnie normalne zachowanie. Ja facetowi tego nie robię bo nie lubię (a on tego ode mnie nie wymaga). Ale jak on mi robi to też mu po tym nie daję buzi bo mnie to brzydzi.To jest tak jakbym sama sobie robiła minetkę. Rozumiem podejście Twojego faceta.

bo skoro go to brzydzi..to czemu go tak podneica i lubi jak to robie skoro potem brzydzi sie po dać mi buzi:O

Brzydzi się własnej spermy, ale podnieca go spuszczanie się na buzię, do buzi :) Nie ma w tym nic aż tak znowu dziwnego, choć ja chciałbym to zmienić ;)

a ja tez czesto jak robi mi minetke to musze mu dac buzi..i mnie to kreci..i wtedy mam dopiero ochote sie całować namietnie:P

Gość gość
Dzisiaj miała sex oralny i mój facet wkurzył sie jaki smak ma jego s****a

Nie mogłabym obciągać takiemu facetowi, ani sie z nim kochać. Dla mnie to dziecko, nie facet.

Gość gość
Jedyna słuszna decyzja :)

Gość gość
A czy on Tobie robi minetkę czy się Toba brzydzi??To nie jest facet lecz c***a!!

Gość gość
My się często tak całujemy i nie obrzydza mnie to. Przecież to część mnie. Jeśli mnie by to obrzydzało jak mógłbym od partnerki oczekiwać żeby jej odpowiadał seks oralny.

Gość gość
Nie rozumiem jak w takim układzie może cię prosić o zrobienie laski? Powiedz mu niech spada na szczaw albo dorośnie. Mojego takie buziaki kręcą najbardziej ;)

Gość gość
ja bym tez sie brzydzil dlatego wole spuszczac sie na jej ciałko a nie do ust

Gość gość
Ma racje ...byle co łykasz ...a buzi chcesz ....