Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleksandraKrk88

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość AleksandraKrk88

Wczoraj nieźle pokłóciłam się z chłopakiem a on ze mną zerwał. W sumie to my mamy takie epizody w życiu i zrywamy ze sobą na 5 minut i do siebie wracamy. Ja ze wściekłości zadzwoniłam do kumpla i umówiłam się na wódkę. Wcale nie chciałam pic ale już było za późno kiedy on zapukał do moich drzwi z flaszka w reku. To miała być taka pogaducha przy kieliszku, nic więcej. Po dwóch godzinach wylądowaliśmy NA moim łóżku. Nic nie chciałam! W końcu on wyznał ze nigdy nie robił minety i odpiął mi guzik przy spodniach. Całował mnie w usta aż w końcu ściągnął mi majtki i zrobił to językiem i palcami. Rozluźniłam się, było mi dobrze. Po chwili patrze a on ściąga spodnie!! Myślałam ze zawalu dostane!! Ja mu na to ze NIE, ze NIE ma w ogolę mowy o tym ze my będziemy uprawiać seks. On na to ze tylko trochę a ja ze NIE. Zerwałam się z łózka. Trochę jeszcze posiedział i poszedł, oznajmiając ze nikomu nie mówimy o tym co tu zaszło. Czy zdradziłam? Czy powinnam powiedzieć chłopakowi ze inny robił mi dobrze językiem? W sumie nie chce mówić bo wiem ze już nie będziemy razem ale z drugiej strony straszna chyba ze mnie suka...

Gość jhvhgfchfjknmjk
jestes szmata a swoja droga skoro zerwal z Toba to o co kaman? a kolejna droga to infantylne pytanie dziecka z przedszkola

Gość AleksandraKrk88
Nie potrafię z tym tak żyć. Wiem ze jestem obleśna, jak ja mogłam. :(

Odwróć tą sytuacje i wyobraź sobie, że to Twój chłopak zrobił to z inną dziewczyna. I postaw sobie teraz pytanie: Czy to byłaby dla Ciebie zdrada? Niewątpie.

Gość AleksandraKrk88
Bardzo żałuję tego, co zrobiłam. Gdybym tylko mogła cofnąć czas... Co mam robić?

Gość zabierz
oj przynajmniej mialas przyjemnosc;) skoro sie klocicie tak czesto i tak czesto ze soba zrywacie(mialam identycznie) to juz raczej nie ma szans taki zwiazek, bo zawsze beda jakies powody do klotni czy rozstania

Jeśli miałaś nadzieję że wróci do Ciebie, to właśnie to przekreśliłaś na dobre... Pomyśl gdyby to było na odwrót bez wahania powiedziałabyś że Cię zdradził, to działa w obie strony. Cóż masz rację suka z Ciebie, bo z jednej strony widać że miałaś nadzieje że się zejdziecie a z drugiej strony zdradzasz go:( eh.. ja z moim byłym też nie raz się rozchodziliśmy ale nie zdradziłam go nigdy w taki perfidny sposób

Gość Aleksandro?!!!! jak mogłaś
tak wykorzystać chłopaka! zrobił Ci dobrze i nie dostał nic w zamian! nawet lodzika!!!!!

Gość jassssne
na stowe to prowo

Gość AleksandraKrk88
Ja na prawdę od tego chłopaka nic nie chciałam. Dobrze ze się opanowałam w końcu. Wiem, szmata, chciałam żeby zrobił mi dobrze ale ja byłam taka nawalona ze nie myślałam logicznie a on to wykorzystał.

Gość dzifny
"tylko troche" :D :D :D 3/10 bo smieszne :D

Dziewczyno jesteś z mojego rocznika i co Ty masz w głowie...Jak nie chciałaś, to po co zrobiłaś...Trochę późno zebrało Ci się na słowo NIE i wiesz co, na miejscu tego chłopaka w pysk bym Ci dała za coś takiego nie ładnie się zachowałaś!!!

Gość AleksandraKrk88
To nie jest prowokacja!! To prawda!! Nie wiem co dalej. Ja nie wyobrażam sobie bez niego życia. Nie będę mogla spojrzeć mu już w oczy.

Gość AleksandraKrk88
Wiem ale na prawdę nie myślałam logicznie w tym momencie. Byłam pijana (wiem marna wymówka) ale tak było.

Kobieto mylisz się w zeznaniach bo albo nie umiesz bez niego żyć, albo zdradzasz go, bo się pokłóciliście....Jak by tak każdy robił to nie ma związków tylko burdel...

Gość AleksandraKrk88
Nie wiem co mam zrobić.

Gość adafagahg
idz sie dziewczyna leczyc, co ty masz wglowie jaka to jets milosc ze zrywasz z chlopakiem a po chwili lecisz do innego... dajesz mu sie piescici i w ogole! nie pomyslalas wtedy o swoich "chlopaku" ta sytuacja to dowod na to ze jestes latwa, tak to byla ewidentna srawa i nie wracaj do swojego chlopaka... daj mu spokoj bo bedzie cierpial przez ciebie0 no chyba ze jest tak samo pojebany jak Ty. poza tym co to za zwizek ze co 5 min sie rozchodza i schodza? dajcie sobie spokoj

Teraz to trochę późno na takie oznaki skruchy eh wiesz co najlepiej jak mu powiesz co zrobiłaś, jeśli Ci wybaczy to będzie złoty chłopak wtedy już nie zmarnuj drugiej szansy...

Raven:) po pijaku to nie zdrada idź już spać, jutro trzeba iść do szkoły. Ale Ty pieprzysz, jak to nie była zdrada??? Ciekawe jak ty byś postąpił gdyby twoja panna taki numer Ci wykręciła...Ludzie zmądrzejcie

Gość OnMalowniczy
Nic mu nie mów. Zapomnij o tym i żyjcie dalej.

Ale Ty pieprzysz, jak to nie była zdrada??? Ciekawe jak ty byś postąpił gdyby twoja panna taki numer Ci wykręciła...Ludzie zmądrzejcie zmęczona jesteś, nie doczytałaś mojej wypowiedzi o szkole. Przecież to prowokacja.

Raven:) Ale Ty pieprzysz, jak to nie była zdrada??? Ciekawe jak ty byś postąpił gdyby twoja panna taki numer Ci wykręciła...Ludzie zmądrzejcie zmęczona jesteś, nie doczytałaś mojej wypowiedzi o szkole. Przecież to prowokacja. No chyba masz rację;) Normalnie załamka hehe :)

Gość AleksandraKrk88
To nie jest żadna prowokacja. Nie jestem jedna z tych które nie śpią tylko obmyślają jak sprowokować. Ja nie mogę przez to spać. :(

Gość ssssssssssssssssssswwwwwww
daj spokoj. mialas chwile przyjemnosci i dobrze. pomysl czy jakis facet po tym jakby mu jakas lafi zrobila loda mial jakies wyrzuty sumienia i sie zadreczal. bylby w 7mym niebie, a po paru godzinach zapomnial :o

Gość AleksandraKrk88
Każdy uczciwy tak.

Gość AleksandraKrk88
Dalej nie mam pojęcia co dalej.

Gość hjgjhgjhg
tak to zdrada.