Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasadzka23

kłopotliwe zauroczenie

Polecane posty

Gość zasadzka23

ech.. chodze na kurs prawa jazdy, bardzo duzo godzin wyjezdzilam z mlodym instruktorem, jestesmy na ty i bardzo go polubiłam, wciaz o nim mysle, klopot w tym, ze to chyba zauroczenie, ale ja ciagle o nim mysle, mam chlopaka od kilku lat, on ma chyba dziewczyne, mozliwe, ze nawet z nia mieszka, a ja wkolko tylko o nim mysle.. kilka lat roznicy, nie wiem czy cos mu mowic, wyslac smsa, zrobie z siebie wariatke, ale jakby nie byl z ta dziewczyna to chyba stanelabym na rzesach, hmm.. oj wspanialy jest, marze o nim.. jakos o swoim chlopaku ostatnio nie mysle tak intensywnie, nie wiem gdzie ta iskra, zauroczenie, a tu ciagle mi w glowie on.. pan L:)

Gość zasadzka23
i co w takim sms mogłabym mu napisać?

Gość zasadzka23
nie puszczam się, mam pewne zasady tylko nie wiem czy w tym przypadku to tylko chwilowa slabosc/zauroczenie, ktore i tak chyba nie ma szans, bo on nigdy sie o tym nie dowiem, jestem niesmiala, poza tym nie chce krecic za czyimis plecami:/

Gość nusia alusia
to pewnie chwilowe do milosci to daleka droga, zawsze nas interesuje to co nieosiagalne

Gość zasadzka23
czyli lepiej zostawic to w sobie i nikomu nic nie mowic? ale nie chcialabym starcic kontaktu z tym instruktorem.. a po kursie tak pewnie bedzie..

Gość Hymhym...
To zauroczenie. Chęć posiadania niedostępnego. Kolejne wyzwanie :) Smsy sobie odpuść, podobnie jak mówienie mu czegokolwiek. Jak się spędza tyle czasu z fajną osobą, która w jakiś sposób imponuje, to można pomylić fascynację z prawdziwym uczuciem. To taki typowy, podręcznikowy wręcz przykład zauroczenia mlodszej studentki swoim nauczycielem... I nic więcej:)

Gość zasadka23
ale roznica wieku nie jest duza, mysle, ze gora 5 lat