Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka...vv

Co robic zeby do niego nie zadzwonic, nie zlamac sie. HELP !!

Polecane posty

Gość doMtrix 00
dokladnie wzajemnego, facet Autorki Jej nie szanuje i powinna na to adekwatnie reagowac. Autorka w zadnym stopniu nie wykazala sie brakiem szacunku, wiec do do czego nawiazujesz? chyba, ze to taka ogolna rozkminka filozoficzna w ramach offtopu

czisas wez sobie daj na wstrzymanie, nikt nie ma na czole napisany jaki jest, sprawy wychodza i trzeba na nie odpowiednio reagowac, aprzede wszystkim wymagac szacunku wobec siebie" a propos ogolno filozoficznej rokminki

Gość wkurzeni
według mnie odczekaj, odczekaj, a za 3-4 dni zadzwon z pytaniem czy mu przeszło. Jak odpowie ze przeprasza itp to powiedz ze Ty tez, jak zacznie sie czepiac, to powiedz ok widze ze nic do Ciebie nie trafia. A zeby zostawic mu furtke powiedz na koniec rozmowy " jak bedziesz chciał na spokojnie porozmawiac - zadzwon " wtedy bedzie inna sytuacja bo nie bedzie mu duma zabraniac zadzwonic chociaz bardzo bedzie tego chciał, tylko zadzwoni jeszcze wieczorem ;)

Gość doMtrix 00
to sie nazywa konkretna odpowiedz na temat ;]. czisas to byla odpowiedz na twoj tekst, jak najbardziej w temacie watku.

to sie nazywa konkretna odpowiedz na temat ;]. czisas to byla odpowiedz na twoj tekst, jak najbardziej w temacie watku. a to wlasnie byla bardzo konkretna odpowiedz :) wzajemny szacunek to jedno, a to ze laska zyje w swiecie fantazji to drugie. ale spokojnie na pewno dziewczyna zmobilizuje go zeby 'z szacunkiem' ja przeprosil i pojdzie usmiechnieta zrobic mu ulubiona kanapke

No na razie nie zadzwonilam, on tez nie dzwoni.... No na pewno odczekam jeszcze z 2 dni... a w zasadzie to nie wiem czy wogole zadzwonie, chociaz i tak bedzie trzeba bo pare rzeczy mam u niego :( Ale w sumie nic bez czego przezyc bym nie mogla.... wiec nie bede wyszykiwala pretekstow do kontaktu. Musze oswoic sie z mysla ze to koniec.

"on mi rowniez powiedzial ze mam mu sie wiecej na oczy nie pokazywac" Przypomniałem sobie pewną anegdotę, w której to pijany pijany Himilsbach wpadł do SPATiFu z radosnym okrzykiem na ustach "inteligencja wypier..ć" na co Holoubek wstał i odpowiedział "nie wiem jak państwo, ale ja wypier..m"

Gość doMtrix 00
czisas skad ta konkluzja, bo chyba nie po postach Autorki, tylko z wlasnego swiata fantazji 🖐️

" tylko nadmienie, ze po tym milym incydencie musialam wracac autobusem na drugi koniec miasta. Dzwonilam jeszcze do niego z przystanku bo sie okazalo ze nie mam autobusu ale nie odebral. A wiedzial ze nie przyjechalam samochodem. Tak, ja jestem winna. To moj drugi powazny zwiazek, powtorka z rozrywki... Nic sie nei ucze na bledach." to tyle jesli chodzi o fantazje, jezeli samo sformułowanie tematu nie wystarcza

ja bym się zamęczyła w takim związku, nieodzywanie się przez tydzień, wyzywanie, nieźle

Gość doMtrix 00
konkretnie to mozna odniesc sie do konkretow,a nie wodolejstwa. zobaczymy jak Autorka sie zachowa,na razie sie nie odzywa i zastanawia sie nad koncem tej farsy

konkretnie to mozna odniesc sie do konkretow,a nie wodolejstwa" nie badz dla siebie zbyt surowy :)

agnet - no widzisz a ze mnie taka masochistka" to jeszcze sobie zaloz koszulke z napisem "nie zabijajcie mnie"

potocznie tak, a przy okazji jaki argument kiedy kolejny zbrodniarz moralny bedzie chcial zadzialac

Gość jedendwatrzy123
Cześć kropka.Wytrzymałaś?Jak samopoczucie?

Gość on to zakończył?

Gość przykro mi kropko
trzymaj się cieplutko.