Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem82

JESTEM GLODNA !!!!

Polecane posty

Gość Jestem82
Ludzie w pracy jedzą jogurciki, kanapeczki, ciasteczka a ja? Jedną bułkę rano zjadłam :(

Gość Jestem82
Jestem chuda jak patyk! Nie mam kasy na jedzenie :(

Gość frela jedna taka se
mam podobnie :(

Gość problemniezrozumiały
Pracujesz i nie masz kasy na żarcie?

Gość sdfrtgyhujik
jak to nie masz pieniedzy na jedxzenie

Gość no ale ludzie,nie 400 zlotych!
ale niektore durne!odchudzacie sie nie wiadomo po co a potem klaki wypadaja i miesiaczka ustaje!kretynki

Gość Jestem82
Nie odchudzam sie i nigdy tego nie robiłam. Pracuję, ale dzień po wypłacie już praktycznie nie mam pieniędzy, bo wszystko idzie na rachunki. Zaczynam mieć już tego wszystkiego dość, a w moje j mieścinie to pracę to się trzyma rękami i nogami :(

no dobrze, a nie myślałaś o tym, żeby może znaleźć sobie jakiegoś faceta który pomógłby Ci się utrzymać? Lub może wyjechałabyś do dużego miasta, i byłoby Ci lżej, gdybyś na sam początek wynajęła pokój czy coś?

Gość Jestem82
Mam chłopaka i mieszkam z nim 2 lata. Tylko, że nie mamy wspólnej kasy. Ja zarabiam niewiele ponad tydiąc zł. Wczoraj jak szłam do pracy to poprosiłam o pieniądze na jakieś śniadanie. Dał 4 zł. Dzisiaj już wstyd mi było znowu prosić :(

Gość jak jesteś z dolnego
śląska to mogę zaprosić Cię na obiady do siebie ,dobrze gotuje :classic_cool: ;)

czemu nie macie wpolnych pieniedzy? Co to za facet? 4zł na sniadanie? To co nie płaci razem z toba rachunków tylko sama sie z tym borykasz czy co?

Gość Jestem82
Niestety nie jestem z dolnegoslaska ;) ale dzieki :)

Gość Jestem82
Placimy rachunki na polowe, tylko jak ja swoja polowe zaplace to niewiele mi zostaje. Nie wiem czemu nie mamy wspólnych pieniędzy. On do tego się nie kwapi, chociaż kiedyś przyznał mi rację, że pieniądze powinny byc wspólne.

No To ile wy macie tych rachunków? 2 wyplaty? nie pomyslalas moze ze skoro jestescie razem to nie warto bylo by usiasc i pogadac ze chodzisz glodna itp? Wstydzisz sie rozmowy o tym z dlugoletnim facetem?

Gość Jestem82
Nie wstydzę się rozmowy, bo już ją przeprowadziłam jakiś czas temu. Niewiele to zmieniło. On albo jest takim egoistą albo jest tak ślepy. Na początku było zupełni einaczej bo ja zarabiłam lepiej. Teraz z mojej pensji po opłatach zostaje 300zł. Nic sobie nie kupuję. Teraz miałam dodatkowe wydatki (urodziny w rodzinie) więc mi nie wystarczylo.

To jeśli on jest taki, to za 300zł, sama jedna osoba jest w stanie przeżyć, żeby mieć to śniadanie dla siebie. Może bez rewelacji ale jeśli ty masz się z nim dzielić swoją kasą i jedzeniem to niech i on się dzieli, a jeśli nie to wprowadźcie oddzielną gospodarkę i niech się chrzani.

Oblubienica: Rourke, mamy podobne rysy twarzy i nie raz brano mnie za niego. :D A to zdjecie jest mega identyczne do mnie.

Gość harleyowiec przystojny facet
musisz byc.Ciekawe,czy charakter idzie w parze z wygladem:P;)