Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona Kasia

Zamieszkajmy razem.

Polecane posty

Gość Zagubiona Kasia

Mój chłopak chce żebym z nim zamieszkała, rozmawialiśmy już na tematy finansowe i da się to podzielić. Ale tak się zastanawiam kiedy jest dobry moment na to, żeby ze sobą zamieszkać? Czy jeśli nie zrobimy tego za szybko, to później szybko wszystko się skończy? Kocham Go i chcę z nim zamieszkać, ale czy po pół roku związku ( i długiej znajomości przed) to nie za szybko?

Gość taka sobie dominiczxka
Widzisz, ja spotykam się z facetem miesiąc, jest przecudownie i tez padło pytanie czy nie chciałabym z nim zamieszkać ... I ja jestem w kropce czy to nie za szybko.... Po pół roku bym sie odwazyla ;)

Gość taka sobie dominiczxka
Dodam jeszcze jedno. Byłam z facetem lata i nic z tego nie wyszło i często jest tak, że takie "szybkie" związki są potem najbardziej udane jeśli to jest to ;)

Gość Zagubiona Kasia
No widzisz, ja chcę z nim zamieszkać, ale boję się, czy przez to za szybko nie przejdziemy do codzienności. Też wcześniej byłam w długim związku, w którym po ponad 3ch latach ciągle słyszałam: będziemy mieszkać osobno i będziemy się spotykać na mieście.

Gość pomyliłam numer gg i email
witam państwa serdecznie masz wątpliwości jakieś dylematy oczekujesz czegos albo marzysz o czyms a nie wiesz czy to sie spelni chcesz poznac swoja przyszlosc zapraszam do mnie calkowita sprawdzalność wróżę od bardzo dawna zarówno na żywo jak i internetowo to nie sprawia mi różnicy numerujesz pytania od 1 do 20 piszesz imiona i daty osób ktorych ma dotyczyc wrtóżba wróżę zarówno z kart tarota jak i pomagam sobie runami KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 2ZŁ KOSZT za pytania bez limitu 13 zł przekonaj sie email joanna_anielaa55@op.pl< br /> nr gg 54123658