Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobylanin sierpień

SZOK WIDZIAŁEM PASKUDNE ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość Kobylanin sierpień

Dzisiaj miałem okazję zobaczyć zdjęcia firmy Snop Studio z Warszawy. Zdjęcia były robione w Kobyłce koło Warszawy. Sporo widziałem zdjęć ślubnych, ale tak tragicznych wręcz ohydnych jeszcze nigdy wcześniej nie widziałem. Odwiedziłem z ciekawości stronę firmową i portfolio ze zdjęciami. Zdjęcia na stronie SUPER, choć w galeriach jest ich bardzo mało. Naprawdę jest, na czym oko zawiesić. Jednak zdjęcia, które widziałem to całkowicie inna bajka robiona inna ręką. Połowa zdjęć po skosie, kolory jakieś są, choć nie znam takiej palety kolorów, ostrość też czasami gdzieś jest. Para młodych jak z karykatury. Ze zdjęć plenerowych najlepiej wyszedł Pałac Kultury i fontanna. SZOK.

Gość Normalka...
Normalka. Strona z pięknymi zdjęciami a rzeczywistość całkowicie odmienna. Takich firm jest mnóstwo o ile nie większość. Młodzi potem wstydzą się przyznać ile zapłacili za zdjęcia i nikomu ich nie pokazują. Dziwię się, że wymieniona firma robi tak złe zdjęcia, jeśli jest stowarzyszona w WPJA, ale jeśli tam płaci się za przynależność to wszystko jest możliwe

Gość Normalka...
Ale miłe słowa aż przyjemnie się czyta. Ten wdzięk, ta kultura osobista sama poezja.

Gość moja uwaga
Pewnie zdjęcia robił artysta fotograf bez lampy błyskowej bo ci co robią z dodatkowym światłem to według artystów fotografów są amatorami. Tak tłumaczył mi fotograf artysta ślubny gdy oglądając jego zdjęcia wręcz mnie od nich odrzucało. Po usłyszeniu ceny szybciutko uciekłam.