Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi mnie

Czemu młodsi meżczyzni chcą starszej kobiety

Polecane posty

Regres nawet przez chwile Cie nie podejrzewalam, ze dajesz sie wciagac w mechanizm "napisz komentarz a powiem Ci kim jestes :D

Gość Darek7878
Bo mlode dziewczyny wola starszych, i zostaje nadwyzka mlodych facetow

Gość ciekawi mnie
siciliana:żle piszesz za starsze chca młodszych jest własnie na odwrót to młodsi starsze podrywają i to mnie interesuje czemu

Gość teraz wiek nie gra takiej roli

Gość ciekawi mnie
ale juz wiem czemu- napisano tu tyle madrych wypowiedzi:)

Gość gtbnrfhbrf
Jeżeli taki młodszy mysli o starszej ,ze jest super,a ta młodsza do kitu,to ta starsza co mam myslec o młodszym :-) Przeceiz młodszy znaczy sie,ze jest do dupy:-) Tak samo jak starsza mysli,ze starszy facet jesty do dupy,to oznaczxa,ze ona jako starsza tez jest do dupy :-)

Gość ciekawi mnie
ale juz wiem czemu bo -napisano ty tyle mądrych wypowiedzi:)

Gość idioci jesteście

Gość wolistarsze
Ja również wolę starsze od siebie kobiety! Przyczyną tego jest, jak ktoś już to napisał, że wtedy kobiety są dojrzalsze, mądrzejsze i wiedzą czego chcą. Nadążają za myśleniem mężczyzny bardziej niż młodsze. Młode dziewczyny to nadal dziewczynki, ich zachowania emocjonalne mówią same za siebie. Będąc jeszcze w szkole średniej moi koledzy woleli młodsze, do dnia dzisiejszego nie wiem dlaczego. Ja przy młodszych kobietach a nawet przy takich z mojego rocznika wyglądam jak starszy brat a nawet jak ojciec:D. Osobiście przy starszych kobietach czuję się swobodnie, mam wiele różnych tematów i zainteresowań. Jest tylko jedno ale! Mianowicie wszystko jest OK do kiedy nie dowie się ile mam lat i, że tak naprawdę jestem młodszy od niej. Jest to sprzeczne z większością komentarzy, że starsze kobiety wolą młodszych. Z mojego doświadczenia jestem zdania, że te starsze wcale nie chcą młodszych a wręcz przeciwnie.

Tak, kobiety rzeczywiscie nie najlpeij czuja sie z mlodszymi. To znaczy niewielka roznica wieku nie przeszkadza ale juz taka wieksza tak, przynajmnie mnie. A w jakim wieku jestes i o ile starsz kobiety wolisz od siebie?