Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka miłośc

czemu mówią o mnie że jestem kurwa, szmata itp jeśli ja

Polecane posty

Gość maleńka miłośc

jestem dziewicą ? ;/ Bo ladna jestem i daje kosza ?

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
pewnie dlatego że nie odpuścisz żadnemu kuttaassowi i musisz go obciągnąć

Gość maleńka miłośc
też nie obciągam :) ja się szanuję :)

Gość komarrr
bo nie dajesz :-) albo komuś zardrośc dupe ściska i głupoty głosi na twój temat ;-)

to po co żyć?

Gość a3j5l1o4p6
Czy jesteś dziewicą ?

Gość maleńka miłośc
tak, jestem dziewicą. Mam 22 lata, jestem ładna i chyba dlatego faceci myślą że swój pierwszy raz mam za sobą, a tym czasem ja wciąż czekam na wartościowego, których juz chyba nie ma ;/ Ostatnio dowiedziałam się ze 3 osoby mówią że jestem kurwą i puszczam sie na prawo i lewo ;/ Troche sie usmiałam z tego :)

po co trzymasz tą cnotę? :O to w pełni uleczalna choroba :O :O :O no chyba że masz tak zdewociały umysł... to już jest nieuleczalne schorzenie :O niestety

Gość maleńka miłośc
trzymam, bo skoro juz tyle ją trzymałam żeby nie oddac tym, z którymi byłam i okazali się nie warci mnie, to teraz juz bede trzymac i poczekam na miłosc, ktorej pewnie i tak nigdy nie znajde

hehehe... no twój wybór :) szkoda że taka laska się marnuje :) obyś pod koniec życia nie żałowała że jednak mogłaś sie pobzykać w młodości :) a tak to tylko pajęczyna ci między nogami została

Gość skrommny_a_fajny
Brawo maleńka jesteś cudowną dziewczyną z wartościami. Szkoda, że takich kobiet ze świecą szukać... Wiem co mówię, bo szukam i znaleźć nie sposób kobiety z jakimiś wyższymi emocjami. A takimi niedojrzałymi szczeniakami, którzy zagłuszają epitetami swoje kompleksy nie powinnaś się przejmować. Ciepło pozdrawiam z Gdańska

Gość Iza87
Umów sie z tym skoromnym i fajnym, widac chlopak ceni i szanuje Cie za to, ze czekasz.

Gość maleńka miłośc
widzisz wszystko fajnie, tylko problem pojawił się jak zabujałam sie w chlopaku 2 lata młodszym, który prowadzi bogate życie erotyczne, kiedys w neci przypadkiem natrafiłam na ogłoszenia jego ze szuka kobiety na niezobowiązujący se, jak w google wpisze jego gg, czy nr telefonu, czy meila to wyskakuje pełno takich anonsów ;| spotykaliśmy sie 2 tyg, chciał sie oczywiscie bzykac, ja nie chciałam, nie mowiłam ze jestem dziewica i jak nie dostał sexu to przestal sie spotykac, powiedział ze to nie ma sensu... a ja go naprawde kocham;/ cały czas o nim myśle, i wydaje mi sie, ze gdymym sie z nim przespała moze byłoby inaczej / :(

Gość skrommny_a_fajny
nie nie ja w komputerze nie szukam miłości hehehe swoją drogą życia erotycznego mi brakuje co wynika trochę z tego że pewne rzeczy już się stały i się nie odstaną i na brak powodzenia nie narzekam, aczkolwiek potrzebuję głębi (tej metaficznej, nie chodzi o budowę kobiecego ciała) i jakichś wyższych uczuć, a o to coraz ciężej. a w imię miłości mogę przetrwać bez seksu dla mnie świat się na nim nie kończy a co do tego kolesia, to chyba maleńka nie myślisz, że skoro po 2 tyg. nie mógł poczekać z bzykaniem, to traktował Cię poważnie? :)

Gość maleńka miłośc
nie wiem... zakochane kobiety sa głupie... zawsze trzexwo patrzyłam na świat, dziwiłam się laskom, które tak jak ja zakochiwaly sie w takich ch*jach... caly czas czekam aż napisze do mnie... od miesiąca... ja jego nr telefonu usunęłam, na cale szczęscie, bo ciągle mnie korci, żeby do niego napisac... usunę chyba też gg, bo cały czas na niego czekam... miłosc jest okropna...

Gość skrommny_a_fajny
czasem bywa okropnie ale na szczescie jesli ktos jest kumaty to sobie z tym poradzi, zleje, zajmie sie czyms i zapomni tak wiec trzymam kciuki zebys trafila na kogos rownie wartosciowego co Ty :)

Gość gość
Jesteś frajerka

Gość gość
Pijaki to k***y.