Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochna królewna co ukradła dar

Jestem anorektyczka :(

Polecane posty

Zaobserwowano u mnie juz pierwsze objawy anemi, anoreksji :( Nie chce Zebyc ktos tu sie nademna zalil i nie chce tez zeby bylo to odebrane jako to, ze sie chwale :o Jest mi tak strasznie głupio..///

i co ja powiem rodzinie ? :o ehh

A musisz cos mówić???? Oni są slepi żebys sama musiala coś powiedziuec, zapewne juz dawno zaobserwowali to u ciebie tylko nie chcieli cie dobijac, o ile maja OCZY A czy to napewno Anoreksja a nie jadłowstęt??? bo wiesz to pierwsze to jest śwaidome głodzenie sie samego siebie, i fałszywy obraz spostrzegania własnego ciala ma sie, ciagle wydaje ci sie ze jestes za gruuba i umyslnie swaidomie sie glodzic, chodz przez 24/h widzisz lodowke przed oczami A jadlowters ja na to zapadlam 4 lata temu, wogole nie bulam glodna, wpychalam w siebie jedzenie na sile, kromka chcellab to byla dla mnie fizyczna i psychiczna meczarnia, nic glodu nie odczuwalam, wymiotowac mi sie chcialo jak widzialam byle jaką mała kajzerkę, zdawalam sobie z tego sprawy ze moja waga spada, nie chcialam tego, ale moj organizm odmoawial przyjęc jakikolwiek pisiłkow Ja sie nie glodzilam swiadomie, moj organizm nie dopuszczal jakiegokowleik kesa chleba, to bylo okropne i nie z oejj winy, a anoreksja jest w wiekszosci z naszego zaburzonego obrazu o sobie Wiec odpowiedz sobie napytanie na co cierpisz konkretni Robisz to siwadomie czy jie?

co tu mówić... rodzina chyba widzi co się z Tobą dzieje. A tak w ogóle to ile ważysz i przy jakim wzroście?

Gość kochna królewna co ukradła da
oni narazie nic nie mowia a ja musze im powiedziec waże 58kg i mam 165cm wzrostu

Gość mała dupcia
Kochana, biegnij do dobrego psychologa, bo skoro sama zdajesz sobie sprawę ze swojej choroby masz jeszcze całkowite szanse na wyleczenie.

Gość zespół jelita drażliwego
58 kg przy 165 cm to dobra waga, coś ci się poyebało :P

Gość cos mi tu nie gra..
czy to żart? ja mam 165 cm wzrostu i waże 50 kg :0 jestem poprostu drobra, mam takie kości, a jem dużo. To ty przy tej wadze mjuszysz miec super figure.

Gość mała dupcia
"Twój wskaźnik BMI wynosi 21.3. Brawo! Masz idealną masę ciała"

Gość dnsdhadbha
a ja mam 154 cm i ważę 40 kilo, i mi pokazuje bmi ze to za mało, to przepraszam bardzo mam wazyc wiecej przy takim wzroscie i wygladać jak bułka ? :)

Noi szkuurwa to po co ja sie tyle produkowalam pisząc pomocny post do ciebie??masz jak najbardziej prawidlowa wage, nawet 3 kg moglabys jeszcze spoko zrzucic Jesli to podszyw z ta wagą to wypad podszywaczu, a jesli to prawda to jak spierdalam z tad Kuurwa robic z igły widły , Hipochondriaaaaaa

Gość dnsdhadbha
aha, i mam 23 lata, wiec juz nie urosne raczej, olaboga

Gość dnsdhadbha
nikola naucz sie pisac jak mozna pisac "z tad" zamiast "stąd" ?? beznadziejny tłuk z ciebie...

to był jakiś podszyw ja waże 40 kilo i mam 170 wzarostu

Gość Bogna90
Kochane dziewczyny! Jeśli jest ktoś, kto jeszcze na to forum zagląda, to bardzo proszę Was o pomoc. Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej dotyczącej wpływu rodziny na pojawienie się i dalszy rozwój anoreksji. Gdybyście zechciały odpowiedzieć mi na kilka pytań dotyczących przebiegu Waszej choroby i wpływu rodziny, to byłabym baardzo wdzięczna:) Chętnych uprzejmie proszę o kontakt. Mój mail: bogusia_90@buziaczek.pl Z góry baardzo dziękuję ;)

Gość Skarb123
Anoreksja doprowadziła do tego, że prawie umarłam. Miałam też wiele innych chorób. Teraz jestem bardzo szczęśliwa, a to wszystko dzięki Bogu... On jest niesamowity ! Dlatego jeżeli któraś z was potrzebuje pomocy, rozmowy, rady , to bardzo chętnie pomogę : kulka0816@onet.pl