Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta masazysty

masazysta - problem z zazdroscia

Polecane posty

Gość kobieta masazysty

Witam, mam takie pytanie, moj chłopak jest masazysta, a ja ciagle jestem o niego zazdrosna, bo wiem ze masuje obce kobiety, opowiadał raz, i wymskneło mu sie ze wiekszosc kobiet ma mokre majtki, chociaz on mowi ze do tego jest przyzwyczajony i dla niego praca jak praca - mnie to złości strasznie !!. Co myslicie o tym ? ps według was zawód masazysty jest na tyle seksowny ze byscie mogły 'takowego' zaliczyc ? Jak mam walczyc z zazdroscia ? Magda

Gość daisy 2574747
mnie masazysta podrywal w sanatorium podczas masowania i zaprosil na randke a mial laske, janie poszlam bo mialam faceta, ale zapierdalacz byl z niego. a skad wie, ze maja mokre majty?:D

Gość agaaaa21
ooo kochana ;) przystojni masażyści to mmmmmm.... a te dłonie :) ten dotyk :) dobrze mówi - mokro się robi na samą myśl o tych gorących męskich zwinnych paluszkach :) ja mam pewne przygody z masażystami :) naprawde fajni chłopcy :) myślę że spokojnie mogłabym się zabawić z jakimś przystojniakiem :)

Gość kobieta masazysty
bo raz drażnił sie ze mna i mi powiedział, a majtki bo albo masuje w samej bieliźnie czy to kobiety czy jednorazowych stringach albo w ogole czasem bez np przy jakichs tam bolach bioder (nieznam sie na tym dokładnie) z reguły na poczatku jest jakis recznik na tyłku ale potem wiadomo ciagle go sie przesowa itp. A masazu 'całosciowego' nie mozna zrobic w ubraniu bo to nie sam masaz pleców. A mnie to wkur*ia !!

Gość agaaaa21
no nie denerwuj się tak ;) powiem ci że ja to lubię popatrzeć na takiego seksownego chłopaka jak mnie masuje i jak mu rośnie w spodniach :) :) :) wiesz co :P a jak jest dobry okaz... to czemu nie ;) oni raczej nie odmawiają a palcóweczkę to prawie każdy chętnie zrobi :)

Gość kobieta masazysty
agaaaa21 błagam :( kurcze fajnie miec go w domu, bo to co potrafi zrobic z moim ciałem pod czas seksu to boskie jest, ale ale... skoro mi potrafi to innej tez :(

Gość kobieta masazysty
agaaaa21 czytałam gdzies temat, jak to masazysci za drobna opłata, badz o zgrozo - za darmo, potrafia zrobic masaz z finałem ;/ wrrrr

Gość agaaaa21
no ja może taka troche wyzwolona jestem bo mi by się podobało nawet jakby mój facet pieścił inne... sama lubię pieścić kobietki :) albo u fryzjera jak jestem i jest jakiś fajny gość który umie masować głowę... no czasem to prawie orgazm mam :)

Gość kobieta masazysty
Pewnie ma - meska swinia ! :( dobrze wiedział jaki zawod wybrac by gołe dupy i cycki masowac ;/ wrr

Gość agaaaa21
no jak nie ma ;) prawie każdy normalny facet ma wzwód :) mniam ;) fajne uczucie wiedzieć jak mocno działa się na faceta :)

Gość agaaaa21
wiesz... weź pod uwagę że masuje też przeciętne, słabe i bardzo brzydkie, grube dziewczyny :) więc też nie ma lekko :P ale wtedy to raczej nie ma wzwodu :) no chyba że jakiś inny jest ;)

Gość kobieta masazysty
nie raz wracał do domu z tekstem " stara, gruba, kudły na nogach blee" nawet zjesc obiadu nie chciał, i nie powiem ze cieszyłam sie jak głupia, bo miałam pewnosc ze masował jakas raszple

No moj facet to by nie mial wzwodu na bank, biorac pod uwage to, ze podniecic go potrafie tylko ja. :D:D:D Sprawdzone, nawet kiedy byl mocno ekhm... schlany. ;)

Gość daisy 2574747
schlanemu nie stanie idiotko

Gość agaaaa21
Borderlineowa... chyba masz małe pojęcie o facetach :) hehehe... jak facet jest mocno nachlany to jest loteria :) może mu stanąć bez przyczyny, ale najczęściej jest problem :) "Podniecić potrafię go tylko ja"... :D :D :D zapewniam cie że jeżeli jest normalnym, zdrowym facetem to mylisz się :)

moj tez zrobil kurs ale nigdy nie zaczal pracować jako masazysta, ja od razu gdy zaczal robic kurs powiedzialam ze nie wiem po co w ogole go robi bo i tak nie bedzie pracowal w tym zawodzie i jest tak jak mowilam

Nie jest normalnym i zdrowym facetem. No gdy ja go biorę w obroty to nawet w stanie mocnego upojenia nie ma najmniejszych problemow ze wzwodem. ;) Jest chory psychicznie i uwierz mi: nie podnieci go inna, a czy to dobrze, to nie wiem. Mnie tam by krecilo gdyby piescil inna, raz mu nawet kazalam, pomacal jej cycki bez emocji i tyle, a potem mi wypominal, ze go zmuszalam i ze nienawidzi dotykac kogokolwiek innego. :O

Gość jachodze na masaze teraztylko
do kobiet( choc gorzej masuja) bo mnie brzydzi dotyk obcego faceta. Jeden wg mnie masowal chyba Ciut nadprogramowo, to byl to ostatni moj masaz u niego.Fu.

Swoja droga dziwi mnie, ze jeszcze zaden facet nie zwatpil, ze to co mowie jest prawda, a kobiety od razu wznosza bunt. :O Skoro mezczyzni twierdza, ze taki porzadek rzeczy jest mozliwy, a Wy, drogie Panie, zapieracie sie rekami i nogami to chyba cos jest nie tak. :)

Gość agaaaa21
Borderlineowa no to wszystko jasne.... ale my rozmawiamy o normalnych facetach ;) twój jest chory psychicznie - to twój problem ;) jak zadowalasz się wybrakowanym towarem

Gość kobieta masazysty
kiedys mi mowił ze podobno kobiety wola facetów, a faceci kobiety, wtedy masaz najbardziej sie podoba - tak mu mowili na psychologi jak sie jeszcze uczył, chodz podobno od reguły sa tez wyjatki:P

ja tam bym w to nie uwierzyła , ale skoro twierdzisz ze tak jest twoja sprawa-moze taka z ciebie sexbomba?! nie mam pojecia... ja tam napewno mialabym mokro w gaciach jakby mnie masowal jakis przystojniak

Gość bordelineowa ale bredzisz
dziecko :o

Gość trompek
bordelinowa, dzieciaki jestescie i klamie, ladny cycek zawsze sie samcowi spodoba 🖐️ wiem, co pisze :classic_cool:

Ja piernicze "wybrakowanym towarem" :D:D:D Jakos rozmawialam z normalnymi mezczyznami, ktorzy w taki sam sposob podchodza do swoich kobiet, jak moj do mnie. Wydaje mi sie, ze czesc kobiet z zawisci nie potrafi uwierzyc w cos takiego. :O

Zawistne jak zwykle. Nie, nie klamie. :) Zreszta po co mialby, skoro mnie sie to nie podoba? :O Juz sporo klotni bylo, w stylu "po co mnie oklamujesz, skoro mnie sie to wcale nie podoba?!" bo podobnie jak Wy nie wierzylam. Dlaczego macie tak ograniczone łebki, hm?

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFONv4
teorie Borderlineowej doprowadzają mnie do łez :) łez śmiechu żeby była jasność :D :D :D🖐️

Gość trompek
1. po choooj mam byc zawistny jako facet? :O 2. kiedys obudzisz sie z reka w nocniku, ale fajnie wmawiac sobie co innego, natury nie oszukasz 🖐️