Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta masazysty

masazysta - problem z zazdroscia

Polecane posty

Gość jk,mjnhgfd
" wymskneło mu sie ze wiekszosc kobiet ma mokre majtki" no ma chłop klasę :D

Nosz ja pierdziele, dziwni z Was ludzie. :O Marze o trojkacie i prosze go o niego, skoro jest normalny i mnie nie oklamuje, to czemu sie do chuja nie zgodzi, tylko pierdzieli "chcesz zeby mnie seks obrzydzal? jak chcesz trójkąta to ok, ale niech ona sobie robi z Toba co z chce, ale mnie nie dotyka, ja jej zreszta tez nie tkne"? Psycholodzy, wytlumaczcie mi to, lub przemowcie mu do rozsadku. ;) W to, ze on nienawidzi wlasnej matki i jestem jedyna osoba, ktora kocha tez nie uwierzycie? Takie to dla Was dziwne, ze sa ludzie zupelnie inni od Was?

Gość trompek
to wreszcie normalny czy psychiczny?

Gość trompek
nie jest normalne, jest zwyczajnym aspolecznym zjebusem, normalny facet musi wyjsc na browara do knajpy i poobserwowac z chlopami inne dupeczki

I nie obrazaj go, kocham go jak nikogo innego, takie teksty sobie zachowaj dla siebie. Moze troche kultury? :O Jest najwspanialszym facetem na swiecie, a wady ma kazdy.

oj nie popadajmy w skrajnosc.... ale ten twoj jest chory serio wlasnie mojej siostrze wybijam takiego typa z glowy zazdrosnego jak chuj ze nawet do szkoly jej nie pozwala chodzic!!!!!!!!

Gość trompek
w jaka skrajnosc? przedstawiam samczy punkt widzenia, jurnego mlodego chlopa, a nie dziadka, czy dzieciaka. nie obrazam, taka prawda, tylko jej nie widzisz ;)

borelinowa ale masz faceta... uzależnił się od ciebie... a to juz nie normale jest... co do masażysty. E tem przesadzasz, chłopina drażni się z Tobą. A myślisz że jak ginekolog bada fajna laske to tez mu staje? Praca jak każda inna

"Samczy punkt widzenia" No nie, zadna skrajnosc, alez absolutnie. :O Zazdrosny jak cholera, ale tlumi w sobie, na szczescie! Z reguly... Fakt, chorobliwa zazdrosc to naprawde ciezka sprawa.

Ginekolog znajomy, chociaz facet taki, ze go kreca inne babki, to w pracy mu nie staje, bo po latach takiej roboty to sie po prostu nudne robi, przynajmniej on to tak tlumaczyl. :) Ale koles po czterdziestce, moich rodzicow kolega. Sciany w domu cienkie, to z autopsji mozna sie tego i owego dowiedziec. :P

Gość trompek
jak baby malo wiecie, ale im mniej wiesz tym lepiej spisz 😴

Faceci tak ograniczeni za to, ze sadzicie, iz kazdy koles jest zupelnie taki sam i mysli glownie penem, jak o babki chodzi. 🖐️ Zreszta trudno sie dziwic, w koncu nigdy nie poznaliscie innego faceta, ani nie poznacie, bo tacy po prostu nie beda sie chcieli z Wami zadawac. Swoj ze swoim trzyma.

Gość w zyciu zaden masazysta
mnie nie podniecil, a duzo msazy mialam. To jest dla mnie kompletnie aseksualne i mysle,ze dla niech tez, przeciez to ich robota, a cialo to jak maszyna do pisania, mop czy co innego

Gość trompek
" Faceci tak ograniczeni za to, ze sadzicie, iz kazdy koles jest zupelnie taki sam i mysli glownie penem, jak o babki chodzi." oj dziecko dziecko, popatrzec nie oznacza, ze od razu z wywieszonym kutasem lece do pierwszej lepszej. :O " Zreszta trudno sie dziwic, w koncu nigdy nie poznaliscie innego faceta, ani nie poznacie" z pewnoscia :classic_cool: ", bo tacy po prostu nie beda sie chcieli z Wami zadawac. Swoj ze swoim trzyma." a Twoj z kim trzyma? z Toba :D:D:D ja tez bym z takim nie chcial co to na piwo wychodzi tylko ze swoja kobieta. podcieracie sie tez razem?

Alez jestes zlosliwy, juz nawet nie chce mi sie z Toba rozmawiaac, bo nie przyjmujesz do wiadomosci pewnych faktow. Zegnam. 🖐️

Gość trompek
nie boj sie prawdy drogie dziecie, spotykasz sie z przyszlym pasozytem uczuciowym, wreszcie zaczniesz sie nudzic :O no, ale to tak jak skonczysz ze 20 lat przynajmniej 🖐️ 🌻

Gość masazystka 1234
raczej po wymasowaniu ileś set ciał jest to zajecie dla mnie aseksualne, choc nie zmienia to faktu ze lepiej sie masuje osoby ktore sa w naszym typie płci przeciwnej:) a facet jest.. tylko facetem?

Kobieto masażysty, tu nie ma łatwego rozwiązania. Owszem jest jedno, bezwzględne wzajemne zaufanie. Po prostu musisz się pogodzić z tym, że na tym (dotykaniu kobiet między innymi) polega praca Twojego faceta i że ma on swego rodzaju carte blanche na czerpanie satysfakcji seksualnej ze swojej pracy. Nie ma szans, żeby nie trafiały mu się także atrakcyjne kobiety. Jego zawód można trochę porównać do ginekologa. Oni też mają żony i im (żonom) jest też trudno. Jedna nawet pisała o tym na kafeterii. W dziale "Fintess, masaże, joga" jest wątek "Masaż nago". Wpastowuję jego ostatnią stronę. Tam piszą głównie kobiety o swoich motywacjach. Jeżeli większość nawet trochę konfabuluje, to ten tekst daje jednak do myślenia. Jedno mnie uderza - jeżeli facet zaproponuje masaż całego ciała (genitaliów też), to masażystka z reguły odmówi. Jeżeli kobieta zaproponuje masażyście masaż całkiem nago i z miejscami intymnymi, ten zazwyczaj ochoczo na to przystaje. oto link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4237613&start=90

Gość kobieta masazysty
otoz masaz całosciowy to taki całego ciała bez miejsc intymnych, ale juz z finałem ? ehhh. facet to tylko facet, a ja staram sie nie byc zazdrosna, tzn jestem i to bardzo, ale nie daje po sobie poznac, pare razy mowił mi ze mogła bym byc odrobine zazdrosna, wtedy sobie zartował ze masował mega cycki dzis, albo posladki jakiejs lali, a wiadomo - w stringach to to samo co bez, bo masujac energicznie ... ehh poprostu wszystko widac chodz nie cały czas

Gość narzeczona masażysty ;)
Dziewczyno masażysty. Po pierwsze masazysta nie musi pracować w spa, nie musi wiec masowac tylko jak to piszecie seksownych lali. Nie daj się zwariować. Pogadaj z nim. Jeśli mu nie ufasz, co w zwiazku jest dla mnie nie logiczne ale to inny temat, niech zmieni prace. Może masować emerytki w przychodni te raczej nie sa sexi;p. Albo pracowac ze sportowcami, np pilkarzami, tak jak moj. Masazysci maja wiele drog do wyboru, wiec nie wciskajcie kitu ze musi masowac sexi laski. Skoro to robi to albo to lubi albo nie znalazl innej pracy. Szczera rozmowa to podstawa. Mi tez nie bylo latwo gdy wybral ten zawod, ale przyjaciolka powiedziala mi wtedy cos waznego, ze jesli mnie kocha to nawet jak bedzie masowal te gole baby, to i tak po pracy wroci do mnie i to ze mna bedzie dzielil zycie. Zastanow się dobrze, zebyś nie zalowala.

znam dobrze pewnego masażyste ...bardzo przystojny facet ....w stringach czy bez facet potrafi sie podniecić zapachem skóry ...samym dotykiem nie koniecznie cyckami czy dupą ....spotykałąm sie z nim inteligentny i miły a w łózku cudowny ....dowiedziałam sie że miał przygody wczesniej z kobietami , które masował i nie potrafiłam mu zaufac już ...przy czym my poznaliśmy sie w innych okolicznościach ....nie mogłabym być z nim ...