Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze czas na drugie

robis test czy poczekac

Polecane posty

Gość moze czas na drugie

To juz 10 dzien po owulacji. Mam dzienwe objawy, przed miesiaczka takich nie miewam. Bolace, cizekie piersi, wypryski na twarzy i dekolcie, ciagniecie w dole brzucha. Zastanawiam sie czy jest sens robic test ciazowy cyz poczekac do niedzieli? pomozcie

Gość życie was nauczy
kurcze czemu wszystkie laski tuż po owulacji już chcą robić testy ? przecież od owulacji mija kilka dni zanim ewentualnei zapłodniona komórka jajowa zagnieżdża sie w macicy

Dlatego piszę o skoku ! Wtedy ewidentnie widać , że owulacja była 6/7 dni na zagnieżdżenie +6 na to aby hormon wzrósł i test mógł wyjść . To daje 12-13 po skoku. Ja się obserwowałam i wiedziałam po prostu, że ciąża jest , a testy mnie kłamią. 31/32 dc to wcale nie wcześnie na test :o

Gość a nie lepiej nic sobie nie wkr
wkrecac i poczekac na @ ? ja tam zadnych objawow tak szybko nie mialam tylko tak jak na@ nie przyszla , zrobilam test i 2 kreski , o przepraszam troche cos podejrzewalam bo u mnie sie pojawila zyla na piersi a nigdy nie mialam wkazdym razie powodzenia i pamietaj te wszystkie twoje objawy mozesz sobie wkrecac