Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praczka

W czym prać ubranka? Lovela?

Polecane posty

Gość Praczka

Witam. Właśnie zaczynam prać ubranka i sprzedawczyni w sklepie poleciła mi lovele- mleczko do prania. Twierdziła, że płyn do płukania nie jest konieczny, wyprałam już ciuszki i teraz po wychnięciu są pachnące itd., ale wydaja się być twarde... A Wy jak prałyście? Ten plyn do płukania jest konieczny dla noworodka czy nie?

Gość chcę być nianią
JA piorę od urodzenia córci w Lovela, ale proszku i ubranka są miękkie i pachnące. Nie używam płynu do płukania, bo może podrażniać skórę dziecka. Dla mnie to niepotrzebne używać płynu.

Gość w zwyklym proszku dobrej
jakosci i ustawic w pralce program podwojnego plukania. to tyle.

ja piore w loveli i tez jestem zadowolona :) corka niedlugo konczy 11 miesiecy i powoli bede mieszala pol proszku normalnego i pol dla dziecka zeby przyzwyczaic ja do naszego proszku albo kupowac proszek sensitive jak masz malutkie malenstwo to nawet i swoje ubrania mozesz w nim prac

Ja na początku prałam w Loveli, później przerzuciłam się np na Bobasa i jeszcze jeden tańszy nie pamiętam. Też były dobre. Nie używałam płynu bo nie potrzeba. Teraz piorę w normalnym proszku daję o jedno płukanie więcej i płuczę w Lenorze Sensitive. Ale dla maluszka wystarczy proszek bądź płyn do prania dla dzieci.

Gość Migotka_89
Gdzieniegdzie mozna spotkac jeszcze proszek CYPISEK moja mama prala w nim moje ubranka =)

Gość będziecie
ja też piorę w loveli i nie używam płynu do płukania.

Gość agnes12345
Używam od jakiegoś czasu proszku dzidziuś oraz płynu do płukania dzidziuś. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Ubranka mają ładny, niedrażniący zapach. Polecam Osobiście kupuję te produkty w sklepie clearstore.pl http://www.clearstore.pl/dzidzius-kolor-proszek-do-prania-tkanin-kolorowych-3kg-p1051.html http://www.clearstore.pl/dzidzius-plyn-do-plukania-odziezy-dla-dzieci-powyzej-3-lat-750ml-p1048.html

Ja prałam w jelpie i płukałam w białym silanie i prasowałam . Córka miała skórę uczuleniową , ale nic jej nie wyskakiwało po takim praniu :)