Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedowiarka!!!!

Miałam objawienie!!

Polecane posty

Gość Niedowiarka!!!!

Objawił mi sie Chrystus i powiedział: -Córo! opuść kościół katolicki, nie daj sie omamić i indoktrynować, idź do zboru lub cerkwii i powiedz innym ze tylko tam moga sie spodziewac zbawienia albowiem kosciol katolicki jest zbyt skazony i odchodzi od prawd biblijnych. A potem znikł.

Gość Niedowiarka!!!!
Powiedział jeszcze że powinnam zapuscic włosy łonowe i nosic na udach pejsy .

Gość Niedowiarka!!!!
Trochę wypiłam -10 browców ale wiem że to nie majak tylko objawienie . Jestem swieta Janina pokutnica

Gość precz z czarnymi
miałem podobnie,ale mnie powiedział,żebym więcej do kościoła nie chodził i to do żadnego,hahaha

Gość Niedowiarka!!!!
Żałosne podszywy... MOżecie nie wierzyc ale na sądzie ostatecznym bedziecie płakać głupie katole. I tak, to prawda, mam na imie Janina.

Gość Niedowiarka!!!!
Nie uprawiam sexu,czytam księge Hioba,kocham Myrevina i pokutuję.Jam jest Janina -Pokutnica-masturbator

Gość Niedowiarka!!!!
masturbujcie się kazdego dnia ,pokutujcie i nie dawajcie byle komu .Ja oddam strzępki swojej błony TYLKO MYREVINOWI

Gość precz z czarnymi
Jania sąd ostateczny to ciebie czeka już niedługo,u psychiatry ,zboczeńcu religijny,hahaa

Gość Niedowiarka!!!!
Myrek ,chodz tu do mnie ,mój psipsiorku 👄 Obron mnie przed tymi zboczencami

Janino, bedziesz smarzyla sie w piekle za tak obrzydliwe klamstwa. za udawanie objawienia. A ty podszywie takze albowiem nie mozna krasc tozsamosci innemu.

Gość Niedowiarka!!!!
a wczoraj to pastor mowił co innego ,, łykaj mała a do raju trafisz "

to było od szatana objawienie To, co nie podoba się Lucyferowi (z niektórych egzorcyzmów) 1. Spowiedź... co za głupi wynalazek... Ależ mnie ona boli, jakie mi sprawia katusze... Krew tego waszego fałszywego Boga... jakże mnie miażdży... niszczy mnie... obmywa wasze dusze i zmusza mnie do ucieczki... (straszliwe wybuchy płaczu)... Ta Krew, ta Krew... jest moją najokrutniejszą karą... 2. Posiłek, gdzie spożywacie Ciało i Krew tego Ukrzyżowanego, którego ja zabiłem... To tutaj jestem rozbrajany...już nie mam sił do walki... ci, którzy spożywają to Ciało i piją tę Krew, stają się silni przeciwko mnie, stają się nie do pokonania przez moje przebiegłe zasadzki i pokusy, zdają się zupełnie inni, mają jakby szczególne światło i niezwykle bystry umysł... szybko mi się wymykają... oddalają ode mnie, wyrzucają mnie jak psa... co za smutek..., co za ból mieć do czynienia z takimi kanibalami! (wybuchy płaczu!)... Ja ich jednak okrutnie prześladuję... a tylu idzie jeść tę Hostię, będąc w grzechu! Ależ jestem zadowolony... co za radość... nienawidzą swego Boga i go jedzą... haha! Moje zwycięstwo... zwycięstwo... hura... hura!... 3. Jakże niedorzeczni są ci, którzy tracą wiele godzin dniem i nocą na kolanach, aby adorować ten kawałek chleba ukrytego w pudle na ołtarzu tego fałszywego Boga! (jest to godzina adoracji). Jakże mnie 13 denerwują te osoby! Ileż czynów świętokradczych zbieram bez przerwy: jest to moje nieustanne zwycięstwo... A ile cierpienia... ile złości przez te nierozumne adoracje...! 4. Nienawidzę Różańca... ten zniszczony wstrętny sprzęt tej Kobiety tam, jest dla mnie jak młotek, który rozbija mi głowę... Jest wymysłem fałszywych chrześcijan, którzy nie są mi posłuszni, przez co idą za tym babskiem! Są fałszywi, fałszywi... zamiast słuchać mnie, który panuję nad całym światem, ci fałszywi chrześcijanie idą modlić się do tej Kobiety, mojej największej nieprzyjaciółki, z tym sprzętem... ach, ileż bólu mi zadają... (wybuch płaczu)... 5. Największym złem dla mnie w tym czasie są nieustanne obecności (objawienia) tej baby... w całym świecie... we wszystkich narodach objawia się i mnie prześladuje, wydzierając mi z rąk tak wiele dusz... tysiące... tysiące... ach, ileż bólu mi zadają... (wybuch płaczu)... 6. Jednak tym, co mnie niszczy najbardziej, to ośle posłuszeństwo temu człowiekowi ubranemu na biało (Papieżowi), który rozkazuje w imieniu tego fałszywego odkupiciela i fałszywego waszego zbawiciela... jakie osły... owce... tchórze...! Być posłusznym człowiekowi, który kocha Kobietę, która mnie prześladuje od zawsze... jaki wstyd... to niszczy moje królestwo... Ja zwyciężę, ja zwyciężę... (śmiech). Przyprawię go o śmierć, doprowadzę do jego zabójstwa... sprawię, że będzie miał brzydki koniec... jest ohydny dla moich zwolenników, ten Polak (Jan Paweł II), który kocha tę Kobietę... który rozpowszechnia Różaniec tej podłej Kobiety, jako swoją ulubioną modlitwę... co za nikczemnik... osioł... miażdży mnie... miażdży mnie...! (wybuchy szlochu!) " Czytelniku pamiętaj!...Lista powyżej jest przerażająca. Warto ją przemyśled. Zasługuje

Gość merkaba ma rację

Gość pastorko Krysko
Pastorko merkaba mowi prawdę a tobie się zdaje ze ją masz

Gość pastorko Krysko
znasz*

Gość !!!!!
to po co mowisz o tym na takim forum zostaw to dla siebie jak by to byla prawda to nie chwalila bys sie calemu swiatu...

Droga moja, każde wyznanie ma swoje "reguły" więc o to mozna sie kłócić godiznami, i kazdy bedzie krzyczal ze to on ma racje, ja pytalam o cos innego.

Gość frela dzie jeste
merkaba nie pała nienawiscią ,on kocha wszystkie kobiety ;)

merkabo - Wiem, że Świadkowie Jehwoy są setką, ale po co poraz koeljny mi wysyłasz ten filmik? To co mówisz najgorzej swiadczy o tobie, rozumiem ze mozna nazywac inne wyznania sektami, bo sama to robie nie raz. Ale żeby Chrześcijanin mówił że inne wyznania Chrześcijańskie są dziełem Szatana nie jest normalne.

Pastor Krystyna Każde wyznanie/religia ma swoje reguły które mogą się ze sobą kłócić i być skrajnie sprzeczne. Sztuka polega na tym żeby przestrzegać swoich reguł jednocześnie nie urywając łba ludziom którzy przestrzegają swoich reguł za to że nie przestrzegają twoich reguł. Szkoda że tego nie rozumiesz i wyrażanie swoich poglądów nazywasz "pałaniem nienawiścią".

I oczywiście mówiąc "Wyznania Chrześcijańskie" Mam namyśli Katolickie, Ewangelickie i Prawosławne, a nie świadków Jehowy, bo ci juz dawno sami uznali ze nie sa chrzescijanami.

protestanci terz nie uznają matki bożej a ciekawe bo luter był jej czcicielem Wybór religii " Co do religii trzymajcie się tylko rzymskokatolickiej, bo ta bez zmiany od Pana Jezusa pochodzi. Inne religie są wynalazkiem ludzi niemoralnych, więc o nich nawet myśleć nie można. Jak jeden jest Bóg w Trójcy Świętej Jedyny prawdziwy, tak jedna jest tylko prawdziwa wiara, przyniesiona z Nieba przez Pana Jezusa, głoszona przez Apostołów i przechowana w Kościele rzymskokatolickim, gdzie jej stróżem jest Ojciec Święty jako Pasterz najwyższy i nieomylny w rzeczach wiary i moralności." http://archidiecezja.lodz.pl/WandaMalczewska/?p=cytaty

To jesteś w ogromnym błędzie! Bo Protestanci jak najbardziej uznają Maryje, no bo jak jej mozna nie uznawac? Przecież była matką Jezusa... Tylko po prostu sie do niej nie modlą. A cytaty z katolickich stron mozesz zachowac dla siebie.

znalazłem swiadectwo Na ścianie w jednym z pokoików wisiał obraz Serca Pana Jezusa. Przechodząc do innego pomieszczenia zerknąłem tylko na niego, a następnie przypomniałem i zaśpiewałem sobie w myślach sobie fragment litanii do Serca Pana Jezusa, dokładnie pamiętam: Serce Jezusa, dla nieprawości naszych starte, zmiłuj się nad nami. Po chwili doznałem jakby chwilowego, trwającego ułamek sekundy duchowego "otwarcia oczu" na miłość Chrystusa, niejako zobaczyłem rąbek Jego miłości. Szybko wyszedłem z domu dziewczyny, która zapewne poczuła się zdziwiona tak szybkim pożegnaniem i odjechałem samochodem. Czułem się wtedy straszliwie zaskoczony, zaniepokojony i wstrząśnięty przeżytym przed chwilą doświadczeniem, wręcz nie byłem w stanie zdobyć się na jakąkolwiek trzeźwą myśl. Podczas krótkiej drogi do domu, w samochodzie zacząłem bardzo płakać, w domu klęknąłem przy łóżku, gdzie przez długi czas zalewałem się łzami rozważając miłość Chrystusa. Nigdy wcześniej ani potem niczego takiego już nie doświadczyłem. Od tamtej pory nie mam żadnych wątpliwości co do istnienia Boga, wiem że jest, ale tak trudno mi wierzyć.