Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia S

Po jakim czasie widoczna jest ciąża na usg?

Polecane posty

Gość Kasia S

dziewczyny jak wiecie to prosze napiszcie po jakim czasie ciąża jest widoczna na usg??

U minie 2,5 tyg od zapłodnienia pani gin nie była jeszcze pewna ( test był juz pozytywny, ale kreska bardzo blada )a tydzień poźniej juz było widać pęcherzyk

usg pokaże dopiero 6 tyg ciąże(liczoną od daty ostatniej miesiączki) i to też nie zawsze widoczny jest już zarodek, tylko pęcherzyk, wcześniej gin może zauważyć powiększona lub rozpulchniona macicę ale to nie zawsze świadczy o ciąży, wcześniej ciążę wykryje test, taki domowy lub bardziej wiarygodny beta hcg a z tą 8 dobą Maga01 to nieźle wymyśliłaś....

Gość bladnka001
ja bym dzisiaj u lekarza bo spoznia mi sie @ drugi dzien dwa testy zrobione na jednym widac bardzo widoczne dwie kreski natomiast na drugim jest juz slabiej ,powiedzialam ze mam rozpolchniona macice i mam przyjsc w poniedzialek na usg ale nie czuje sie jakbym miala dostac okresu wrecz przecwinie

Gość bladnka001
narazie w to nie wierze i nie biore do siebie takiej wiadomosci jak bede miala takie male bibi na usg to wtedy bede sie cieszyc i skakac w gore:)

Gość bladnka001
na drugim tescie bardzo slaba jest ta kreska dopiero pod swiatlo widac;p ale na pierwszym tescie mam dwie piekne kreski:)

wg mnie nie ma znaczenia czy była słaba czy nie, ważne że była, a poza tym na pierwszym były widoczne obydwie, no i ta rozpulchniona macica... Kochana wszystko wskazuje na to że to dzidzi, wiem nie ma co cieszyć się zbyt wcześnie, ale to na pewno TO, ja już Ci gratuluję!!!daj znać jak będziesz po wizycie...

Gość bladnka001
dopiero w poniedzialek mam isc dam znac napewno:) trzymajcie kciuki:)

Gość omg.
"male bibi" - a ile ty masz lat dziewczyno?

Gość bladnka001
tyle ile potrzeba.

Gość bladnka001
tak sie zastanawiam czy na 100 % jestem w ciazy bo bym sie nie chciala rozczarowac ,dwa testy pozytywne ale usg jeszcze nie bylo:(

Gość bladnka001
i przede wszystkim brak @ drugi dzień

Gość bladnka001
wyszło jak wyszło po 6 dniach dostałam @ byłam u lekarza mogło być to samoistne poronienie :( dostałam leki przeciwbólowe i tyle po mojej dzidzi:(

bardzo, bardzo mi przykro, tak czekałam na wiadomość od Ciebie... głowa do góry, jeszcze będziesz cieszyć się upragnionym dzidziusiem u mnie też nie najlepsze nastroje, kolejna znienawidzona @ (:

Gość bladnka001
wernera daj swoj nr gadu bedziemy pisac o naszych postepach,ja terraz tak szybko nie bede sie cieszyc:( placz swoje zrobil i nie cchce drugi raz przechodzic przez to samo a slub wszystko zamowilismy przez dziecko ale z tego nie rezygnujemy.. teraz jak przez to przeszlam nie chce miec dziecka przed slubem nie chce sie bac ze bede miala wesele i bede dmuchac na siebie i uwarzać najwidoczniej ten z gory tak chcial ,wogole z jednej strony sie ciesze bo mogłam mieć ciażę pozamaciczna tak jak lekarz mi powiedział..więc może i lepiej wyszło ale jakiś smutek napewno pozostał