Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

Jestem w depresji

Polecane posty

Rozstalismy sie z mezem, nie mam przyjaciol nie daje sobie rady juz z ta samotnoscia:( do tego mam stresujaca prace, leki przeciwdepresyjne nie wiele pomagaja, nie wiem juz co mam robic, chce zyc a nie mam z kim,wszedzie pelno szczesliwych malzenstw, par, a jak ktos jest singlem to przynajmniej ma wsparcie wsrod przyjaciol, ma z kim wyjsc z domu, komu sie wygadac,wyplakac. To jest straszne, naprawde czuje ze zycie przelatuje mi kolo nosa:(

Gość karaoke..oo
Jak jesteś w depresji to nie ma co się dziwić, ze wokól widzisz tylko zadowolone małzeństwa. Chociaż niektóre pary to tylko udają radośc i szczęście. Jeśli masz depresję to - mam nadzieję - jesteś pod opieką psychiatry. Bierzesz udział w jakiejś terapii? Jak nie, to poszukaj takiej formy wsparcia. Oprócz tego znajdź sobie jakieś zajęcie, jakąś pasję.Wyjdź z domu, do ludzi. No i postaraj się być szczęśliwym singlem. Wiem jak to brzmi i wiem, ze to trudne. Próbowałam polubić ten stan, to wiem. Raz było lepiej, a raz... Pomogło mi pozytywne myslenie. To działa. A jak się do tego zabrać wyczytałam w necie. Wiem, ze nie jest latwo być singlem i to jeszcze bez znajomych. Ale da sie to przeżyć i da się zmienić ten stan. Tylko wyjdź do ludzi. Sama wyciągnij rękę, nie czekaj na zaproszenie. Jak nie zaczniesz działać sama, to nikt za Ciebie tego nie zrobi. Twój los jest w Twoich rękach. Powodzenia