Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciało się rozleciało

Czy to że jestem sama całe życie oznacza że jestem upośledzona?

Polecane posty

Nigdy nie byłam w normalnym związku nigdy o mnie nikt nie zabiegał nigdy ja o nikogo nie zabiegałam. A teraz troche po 30 widze że nie mam już sił samotnie żyć. A najgorsze że pewnie nie umiałabym żyć z kimś.

czyli jednak:-(

po 30 będzie ciężko kogoś poznać jak się postarasz to się uda. Ładna jesteś? nie miałaś adoratorów?

Gość też tak mam a mam 40

Gość Mala kijanka
Wiele straciłaś. Ale lepiej ocknąć się późno niż wcale.

Ja tak nie sądzę bo jest dużo rożnych sytuacji w życiu i tak też się zdarza. Jestem pewien, że jeżeli jesteś atrakcyjna z wyglądu i z charakteru też znośna to nie będzie to problem. Tylko czy starasz się swoją sytuacje zmienić?

jakichś nic nie znaczących miałam kilku, pare zawiedzionych" milości życia" też miałam, ale w normalnym długim związku nigdy nie byłam. Beznadziejnie, wiem.

Ale co mam robić.? Flirtować nie umiem. Napisać sobie na czole że szukam faceta?

Gość Mala kijanka
Do związku trzeba dojrzeć emocjonalnie. Nie sztuką jest kogoś poznać i zmienić na nowego, bo coś nie wypaliło, tylko sztuką jest utrzymać związek i rozpalać się wzajemnie na nowo :)

Strasznie nieporadna jestem w tych sprawach, a na pewno to nie jest tak że mam wygórowane wymagania.

Gość Mala kijanka
Musisz bywać i reagować na miłe "zaczepki". Ot co.

Gość karaoke..oo
A może ty się boisz związku? Moze cierpisz na lęk przed bliskością? Jest książka o tym tytule, może tam znajdziesz odpowiedź? A tak na mur beton to musisz popracować nad własną samooceną. Skąd to durne pytanie o upośledzenie? A mało to teraz jest singli na świecie? I co? Wszyscy upośledzeni? Wypraszam sobie :))

wiem że ostro pojechałam w tytule w temacie, ale coś od pewne czasu we mnie pękło. Nie dźwigam swojej samotności. Zaraz sobie wygoogluję książkę.

Gość ja tez tak mam po 30ce
ja tez nie dzwigam, ale jak na razie cala uwage pochalnia mi szukanie i utrzymywanie pracy

Gość Ile kosztuje
Trochę po trzydziestce, to znaczy ile i czy jesteś wciąż dziewicą?

Gość ja tez tak mam po 30ce
to pytanie o dziewictwo dziala na mnie jak plachta na byka.

Gość Wodny Opal
Ja mam 20 i nigdy nie miałam chłopaka, nawet odrzuciłam możliwości całowania się (nie ciągnęło mnie jeszcze do tego), od 2 lat zaczęłam się trochę interesować i teraz chyba wreszcie coś się we mnie ruszyło, ale moi znajomi i rodzina jakoś nieprzychylnie na taką wstrzemięźliwość patrzą. Jakby nie rozumieli, że istnieją ludzie, którzy późno dojrzewają seksualnie. W dodatku odstaję od swoich rówieśników, oni mają już doświadczenia, wymieniają się nimi między sobą, a ja nie mogę im doradzać w związkach.

hm to pytanie o dziewictwo ma na celu:?????? 1. Jeśli jestem to zaraz mnie zjedziesz że jestem zapewne paskudnym pasztetem 2. Jeśli nie jestem to zaraz zjedziesz mnie że puszczalska dziwka

''hm to pytanie o dziewictwo ma na celu:?????? 1. Jeśli jestem to zaraz mnie zjedziesz że jestem zapewne paskudnym pasztetem 2. Jeśli nie jestem to zaraz zjedziesz mnie że puszczalska dzi**a '' Słuszna uwaga. Widzę, ze psychologia kafeterii nie jest ci obca.

tak, też żyję tylko pracą.

Wiem, że na kafeterii 90% dowartościowuje się problemami innych w sposób wiadomo jaki, ale ja liczę że z każdej rozmowy można wynieść coś dla siebie ważnego.

Gość Ile kosztuje
Pytałam z ciekawości. No wiesz, żeby kobietę nie dziewicę po 30 nazywać puszczalską, bo nie ma błony, to chyba rzeczywiście absurd.

Gość Moje kochane ludziki
Te pytania wypływają z czystej dobroci serca, jednak przechodzą przez sito złośliwości. :classic_cool: Chcemy popychać takie łajzy w kierunku seksu i związku, żeby były szczęśliwe, bo seks i związek to największe szczęście oprócz władzy i pieniędzy, dlatego się dziwimy, dlatego pytamy i tak dalej. hehehe

nie przypominało mi się nagle że chciałabym być w związku, zawsze chciałam być kochana.

Gość Astrogenik
To czemu do tego nie dążyłaś? Absurd. Trzeba było eksponować swoją kobiecość na wszystkie strony, to by się zlatywali kandydaci i któryś by ci się spodobał.

właśnie, nie wiem czemu. jestem dziwna, czasem dążyłam nie wychodzilo.

naprawdę jestem upośledzona w tej materii i boję się że to nieuleczalne.