Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna_Kurowska

Wasze wyniki testu zdrowia

Polecane posty

Gość Joanna_Kurowska

Witam, Chciałabym aby wszyscy forumowicze podzielili się z nami swoimi wynikami testu zdrowia :) byłam dosyć zaskoczona swoim wynikiem, ale na razie nie chce się nim dzielić, chciałabym najpierw zobaczyć wasze :P Zapraszam tutaj http://jakiezdrowie.pl

Gość szkoda mi kasy na smsa

Gość Joanna_Kurowska
Jeden sms w tą czy w tą różnicy nie robi. Ja wysłałam :) i co nikt nie podzieli się wynikami? Ciekawią mnie wasze rezultaty...

Gość zdrowa jestem
;) wolę wysłąć sms na jakąś fundację :)

Gość Joanna_Kurowska
No tak, ale tam nie dowiesz się o stanie swojego zdrowia :P oj coś mało chętnych na podzielenie się wynikami :( Pozdrawiam :)

Gość co naiwniaków szukasz??
Proponuję wszystkim czytać regulaminy i uważać na te promocyjne smsy za 1zł. Cytuję: "Koszt wysłania wiadomości SMS wynosi 25 zł netto (30,50 zł z VAT) / za 1 SMS w godzinach 06:00 - 00:00, oraz 1 zł netto (1,22 zł z VAT) w godzinach 00:00 - 06:00." 30,50zł za test. :P

Gość Joanna_Kurowska
Słucham? Ja nie szukam żadnych naiwniaków, chcę jedynie poznać wasze wyniki. Wiadomo, że nie ma nic za darmo, sama wysłałam smsa i co w tym dziwnego? Nadal zachęcam i jednocześnie proszę o podzielenie się wynikami :)

Gość asia_nie_kurowska
"Co naiwniaków szukasz", dzięki za wyjaśnienie zagadki. Nie wiedziałam co o tym myśleć. Kiedyś wysłałam tam SMSa. Telefon na kartę miałam i widocznie nie było na niej tych pieprzonych 30,50 bo mi całą kasę zjadło, a odpowiedzi nie dostałam. Jak doładowałam, to mi tę zaległą końcówkę natychmiast pobrało, ale odpowiedzi dalej nie dostałam. Złodzieje! Teraz, dzięki Tobie, wiem - czytaj zawsze regulaminy, nie daj się w bambuko zrobić!