Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna rosaaa

Mój narzeczony miał wrócić z pracy o godzinie 17 do tej pory

Polecane posty

Gość de ja wuuu
był już ten temat kiedyś!!!

Gość poranna rosaaa
Pamietam ten temat, ale mimo wszystko to nie ja byłam autorką :)

Gość blababablbla
a no, było. Poszukaj na google

Te, mad girl...nie miałeś przypadkiem gimnazjalistek do towarzystwa szukać? Co do tematu-ja akurat autorce się nie dziwię, mógł mu się telefon rozładować, ale to nie zmienia faktu, że się o niego martwi. Poza tym napisała, ze boi się, że wróci pijany...nawalenie się, a zabawa to dwie różne rzeczy, więc ona raczej nie martwi się o to, że on się dobrze bawi.

Gość poranna rosaaa
Dziekuje fawila :) Moim zdaniem nie jest w tym nic dziwnego ze martwiłam się o narzeczonego. Jak dla mnie to normalne, nie rozumiem osób ktore uważają czy robia inaczej. Nie mogłabym ,, machnąć ręką,, na to ze nie było go juz 3 h i nie wiedziełam co się z nim dzieje i spokojnie pozmywać naczynia czy zając się czymś innym tym bardziej, ze nie mogłam sie z nim w żadem sposób skontaktować.

Ja bym szalała z nerwów, mimo kilku lat małżeństwa. Mój małżonek jest bardzo punktualny, a jeśli będzie kilka minut później to uprzedza sto razy telefonując, sms-ując i zawracając mi dupę :P Kiedyś się spóźnił 4h, bo trzepnął jakiegoś pieszego.

Gość poranna rosaaa
Mój narzeczony już śpi zmęczony więc siłą woli czy tak nie mam nic do roboty więc siedze i pisze :)

Gość kachnajot
"mój małżonek" cóż za wysublimowany brak ogłady:o

Gość matki polki
a ja ci sie nie dziwie, ze sie martwilas normalna, ludzka rzez. Skoro takie zachowanie nie bylo w jego stylu tym bardziej bym sie denerwowala.

Gość licencjatka_ona
pewnie bedzie tak, że przyjdzie i nie bedzie wiedział o co ci chodzi... powie ze przeciz telefon sie wylaczyl a jemu nic sie nie stało i co w ogole panikujesz itd itp. a nie daj boże jeszcze powiesz ze mialas 100 myśli... tragedia..:P ale tacy są faceci. nie rozumieją naszych obaw. wiem, bo mam to samo.

Gość licencjatka_ona
zn mam to samo, w sensie ze ciagle to slysze od swojego, kiedy mowie ze sie martwiłam czy cos;)

Gość poranna rosaaa
Jak wczoraj przyszedł wkońcu ulżyło mi, wyjaśniłam mu, że się strasznie bałam. Powiedział mi że nie mam się tak o niego bać bo nic mu nie będzie przytulił mnie, przeprosił i uspokoiłam się. Jak dla mnie to normalne że martwie się o osoby mi bliskie. Nie tylko o narzeczonego :)