Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna22/22/22

CO zrobić????

Polecane posty

Gość klaudyna22/22/22

Zacznę od tego, że czuje się podle. Zraniłam dwóch facetów, których bardzo kochałam. Otóż przez ostanie kilka miesięcy spotykałam się z dwoma facetami naraz. Nie mogłam powiedzieć który był kochankiem a który stałym partnerem. Obydwaj o sobie nie wiedzieli, nie było to dla mnie trudne bo jeden pochodził z innego miasta i spotykaliśmy się raczej w weekendy. Dlaczego dwóch bo obydwaj byli różni jeden był już ustabilizowany życiowo, traktował mnie jak kobietę, troszczył się o mnie dbał, był od mnie starszy o 8 lat. Natomiast drugi, poznaliśmy się na studiach i jesteśmy z jednej grupy- przy nim czułam że żyje, wygłupy, imprezy, szaleństwo, był bardzo troskliwy w stosunku do mojej osoby i niezwykle inteligentny, wielowątkowy. Postanowiła rozstać się z tym starszym, mimo iż bardzo go kochałam, ale stwierdziłam, że większą przyszłość ma związek z tym drugim, nie powiedziałam dlaczego, dał mi czas do zastanowienia, ale stanowczo powiedziałam, że to koniec jednak w głębi nie chciałam tego robić. Natomiast myślałam, że teraz zajmę się tym drugim, nie będę go już oszukiwać, niestety przypadkiem o wszystkim się dowiedział i na koniec powiedział tylko, że spieprzyłam wszystko co było między nami, i abym spierdalała z jego życia. Jest mi teraz strasznie ciężko tęsknie za obydwoma, nie chce dzwonić do tego z którym zerwałam bo byłoby to chyba nie na miejscu, nie wiem co robić, on powiedział, że jak zmienię zdanie to mam mu dać znać, co wy byście zrobili na moim miejscu ... bądź walczyc o tamtego, tylko czy wybaczy

Gość Ewaldi
to teraz masz wolne a gdy fama pójdzie, że oszukiwałaś facetów to żaden nawet kijem Ciebie nie dotknie :)